Elektryczne szyby niby działają ale nie tak jak powinny
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Elektryczne szyby niby działają ale nie tak jak powinny
Mam problem z szyba od strony kierowcy, objaw jest taki \ze jak podłacze kable pod włacznik to nie działa, nie otwiera jak podłacze na krótko czerwony + niebieski to sie otwiera tylko musze dłuzej przytrzymać ok 3 sekundi kable dopiero otwiera czemu tak jest, ze dopiero odrazu otwiera, czy ktos jest elektronikiem i moze mi pomóc, druga szyba działa normalnie . jak zamykam czerwony +czarny to przewaznie idzie odrazu chociaz czasami tez 1 sekunde trzeba poczekać, jak ktos wie o co chodzi prosze o rade
włacznik napewno nie bo jak podłacze boczna szybe pasazera pod ten drugi to normalnie otwiera i zamyka, tylko jak przykładam kabel np otwierania do czerwonego to musze chwile przytrzymać ok 3 sekund i wtedy szyba idzie w dół, tak jakby sie cos zawieszało, styki raczej ok bo wymieniłem na nowe. Ciezko mi powiedziec bo ne znam sie zbytnio na elektronice,
Ma moze ktos rozpiske kable z wtyczki która sie podłacza do przycisków, bo moze we wtyczce sa źle ułożone
Ma moze ktos rozpiske kable z wtyczki która sie podłacza do przycisków, bo moze we wtyczce sa źle ułożone
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
kurna jak sie przyczymuje to sama szyba schodzi na dól może u ciebie tylko to działamaciex pisze:włacznik napewno nie bo jak podłacze boczna szybe pasazera pod ten drugi to normalnie otwiera i zamyka, tylko jak przykładam kabel np otwierania do czerwonego to musze chwile przytrzymać ok 3 sekund i wtedy szyba idzie w dół, tak jakby sie cos zawieszało, styki raczej ok bo wymieniłem na nowe. Ciezko mi powiedziec bo ne znam sie zbytnio na elektronice,
szkoda ,że tak daleko mieszkasz bu koło mnie jest szpec
Nisko,szeroko na bogato wiec zjedź mi z drogi szmato
maciex pisze:Ma moze ktos rozpiske kable z wtyczki która sie podłacza do przycisków, bo moze we wtyczce sa źle ułożone
W razie kłopotów z odczytaniem schematu pobierz plik
http://volkswagen.msk.ru/electro/golf94.zip
strona 35
Ostatnio zmieniony pt sie 10, 2007 12:23 przez kawior, łącznie zmieniany 1 raz.