[ Golf GT Special 2.0 16V ]
Moderator: G0 Karcio
Przedni zderzak US jest całkiem ładny ale tył niezbyt ładnie sie prezentuje dlatego Storm gdyba ja tez bym gdybał bo mi sie tył nie podoba. Ktoś tu wspomniał o CUlLT niestety przednie i tylne lampy nie sa cultowe, mam podobny problem u siebie,mozna zamontować front od vento ale wtedy zgasną xsenony i nie bedzie tak jasno jak teraz sprawa musi byc przemyslana przypasuj najpierw przedni zderzak i sie zobaczy. Auto bardzo ładne oblukałem je na vwmani tylko kierowcy nie mogłem spotkać Pozdrawiam
www.cultstyle.pl
Ja nie lubie pozostawac w ramach. To jest storm's style. Bo ani lampy, ani zderzak jest nie "cultMalinowy pisze:Ktoś tu wspomniał o CUlLT niestety przednie i tylne lampy nie sa cultowe,
Tak jak i miMalinowy pisze:ja tez bym gdybał bo mi sie tył nie podoba
No to nastepnym razem mzoe ise uda Rowniez pozdrwiam!Malinowy pisze:Auto bardzo ładne oblukałem je na vwmani tylko kierowcy nie mogłem spotkać Pozdrawiam
nie ma tak dobrze zakładaćEverwhite pisze:Oczywiscie decyzja nalezy do ciebie
zresztą popatrzcie na 1 strone, Storm poprostu lubi zmiany i mieszanki...różnych styli ... ale naszczeście z umiarem i jakoś to wszystko się zpasowuje i własnie tak wygląda Autko By STORM
były zderzaki w oryginale , był pół gładko , teraz US
jak wymyślą coś nowego to możliwe że zawita u Storma. Przecież nic nie cieszy wiecznie
No i znajomy mnie troszeczke ubiegl i do dwojego GTI'ka juz zaaplikowal US przod
Jak wam sie widzi?
BTW, wbrew obiegowym opiniom hokej i kierunki z blendami pasuja bez wiekszych przerobek to kratki w zderzaku nie pasuja wogole
No i stwierdzam ze za duzo powierzchni plaskich chyba - srednioszeroka dokladka z US'a by byla bardziej na miejscu..
A teraz wyrazac swoje zdanie - zostawiac co mam, czy pakowac to cus?
Jak wam sie widzi?
BTW, wbrew obiegowym opiniom hokej i kierunki z blendami pasuja bez wiekszych przerobek to kratki w zderzaku nie pasuja wogole
No i stwierdzam ze za duzo powierzchni plaskich chyba - srednioszeroka dokladka z US'a by byla bardziej na miejscu..
A teraz wyrazac swoje zdanie - zostawiac co mam, czy pakowac to cus?
Ostatnio zmieniony ndz sie 19, 2007 11:59 przez SToRM, łącznie zmieniany 1 raz.
nie widac fotek
[ Dodano: Nie 19 Sie, 2007 12:01 ]
ja bym zostawił - chocby z tego względu ze inaczej niz u innych, mi sie podoba własnie z tego powodu. ile malarz chapsnął?
[ Dodano: Nie 19 Sie, 2007 12:01 ]
ja bym zostawił - chocby z tego względu ze inaczej niz u innych, mi sie podoba własnie z tego powodu. ile malarz chapsnął?
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- covacsxxx
- Forum Master
- Kontakt:
jestem za US..chociazby z tego wzgledu ze u siebie zamierzam takze zalozyc takie cudo..tylko poki co brakmi obrysowek :/
ja przymierzalem od vento i pasuja..koszt w serwisie to 28 za lewa i 35 za prawaSToRM pisze:kratki w zderzaku nie pasuja wogole
[img]http://img387.imageshack.us/img387/3857/covacsxxxmp9.png[/img]