MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Wlasnie nie ustawialem dlatego wyszlo takie zolte,ale wszystkiego czlowiek powoli sie kiedys nauczy
Dzieki wszystkim za komentarze i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw sie 23, 2007 01:00 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Sie manko
Mam pytanie ty te zdjęcia obrabiasz w jakimś programiku ,czy aparacik masz z wysokiej półki lustrzankę, kozacką jakoś
Pozdrowienia kkkubek zdjęcia kozackie jak i ten GOLF
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2611426#2611426/]Sprzedam parę części do Golfa III[/url][/b]
Re: Sie manko
Wielkie dzieki Mam lustrzanke,od niedawna i narazie ucze sie robic fotki,kozakcie to robie pare innych osob z forum,ja narazie malo potrafie ale i tak milo czyta sie takie komentarze,pozdrawiamslawo0909 pisze:Mam pytanie ty te zdjęcia obrabiasz w jakimś programiku ,czy aparacik masz z wysokiej półki lustrzankę, kozacką jakoś
Ostatnio zmieniony pt sie 24, 2007 12:47 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Hehe nie no naprawde na forum sa ludzie ktorzy robia mega foty Lustrzanka cyfrowa NIkon D40,ale cialge sie ucze co i jak z tymi fotakmi a troche tego jest,pozdrawiamPiwu pisze:kkkubek skromny jesteś!! fajne foty robisz, a to masz lustrzaną cyfrówke, czy zwykła lustrzanka i dobry skaner??
NORD-VAG.PL
dawaj dawajkamiloooo pisze:pierwsza czesc nowego projektu jest
pokazuj no co zes zakupil nowego
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'