[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Myślałem na VR6 ale wiesz to są duże koszta za silnik w dobrym stanie trzeba dać ok 3500 złotówek , no i z montażem nie jest tak łatwo , no i w sumie ten silnik nie pasował by mi do auto , trzeba by klatkę daj kubły sportowe ale nie DVD i skóra .... na VR6 jeszcze przyjdzie czaskamiloooo pisze:fajnie fajnie ze kolejny silnik i troche mocniejszy niz poprzedni, tyle ze za ta kase co wkladasz kolejny silnik i wlozyles poprzedni pewnie juz by vr siedzial... a tak dalej malooo mocyy bedzie
wiec przemysl jeszcze dobrze spraweee
[ Dodano: 24 Sie 2007 21:02 ]
Heheh odrazu bank okradłem ... wypłata za miesiąc czerwiec i lipiec przybyła i czas zaszaleć , no bardzo chętnie sie ścignę z Tobąskwaros pisze:będę miał rywala . Oj chłopie skąd Ty masz tyle kasy, bank okradłeś . Czekam na efekt końcowy .
pozdro
[ Dodano: 24 Sie 2007 21:05 ]
Taa jak zarazie ten starczy .. myślę że nie będzie źle kamila kiedyś sie prześcignie jak nie moim wozem ..... to za jakiś czas twoimkkkubek pisze:Ladnie sie dzieje,juz dawno mialem pisac jakie masz plany ale ciagle gryzlem sie w jezyk zeby nic nie zdradzic Kamil nie namawiaj go na wiekszy silnik VR mu nie potrzebny Ten bedzie dobry
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Fido_dido pisze:aaa jednak Pczerniej dziku czekamy na rezultaty jestes kozak POWODZENIA OD FIDA
Heheh ta nie wytrzymałem .. wiesz jak to jest
[ Dodano: 25 Sie 2007 08:19 ]
silent_rob pisze:ABF rzadzi hahpczerniej pisze:co do Vr to za duży koszt ale jak włożę ABF to i tak cię ścignę
Ehhh długo szukałem jakiegoś dobrego ABF ale co znalazłem silnik to bez kompa i wiązki a to dostać to masakra , zobaczymy może z tego 9A jeszcze coś sie wydusi
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Bardzo chętnie bardzo chętnieGaryvw pisze:wydaje mi sie,ze i tak bedzie ladnie latal w kazdym razie jak ci kiedys bedzie malo mocy,to zapraszam na przejazdzke moja rakieta ,hehehhe wtedy napewno docenisz swoj motorek pozdropczerniej pisze:może z tego 9A jeszcze coś sie wydusi
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
pczerniej, no miales zadzwonic trzeba bylo powiedziec ze nie bierzesz bo chodzilem z telefonem jak glupek non stop powodzenia przy swapie (mam kolektor ssacy w polpolerce jakby co to PW)
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]