[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Belka odrestaurowana , zaciski wyczyszczone , klocki tarcze już są
No a najważniejsze silnik już jest , niestety brakuje najważniejszych rzeczy , właściciel nie zdążył wyjąć ich ale do końca przyszłego tygodnia mam nadzieje że już będą .
Fotki silnika zrobione kom także jakość lipa ale zawsze coś
[ Dodano: 30 Sie 2007 12:10 ]
No a najważniejsze silnik już jest , niestety brakuje najważniejszych rzeczy , właściciel nie zdążył wyjąć ich ale do końca przyszłego tygodnia mam nadzieje że już będą .
Fotki silnika zrobione kom także jakość lipa ale zawsze coś
[ Dodano: 30 Sie 2007 12:10 ]
Hehe tez jestem ciekaw pierwsze co jak wyjadę z warsztatu to ustawka z KRPiwu pisze:kurde, aż jestem ciekaw jakie tam będą osiągi z tym silnikiem
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
No dawno nic nie pisałem , nie było zbytnio czasu , a trochę zmian zaszło
Na początki mycie , czyszczenie silnika ( przed ) :
A tu juz po myciu itp :
Po czyszczeniu rozkręciłem skrzynie i okazało się że tarcza do wymiany , zamówiłem orzynał SACHS :
Potem oczywiście skręcanie , no udało sie już włożyć motor do golfika
ale nietety czekam jeszcze na resztę części koleszka obiecał mi że już jutro mi to przywiezie ... no zobaczymy mam nadzieje że tak będzie
cdn ...
[ Dodano: 06 Wrz 2007 14:29 ]
[ Dodano: 06 Wrz 2007 14:30 ]
Na początki mycie , czyszczenie silnika ( przed ) :
A tu juz po myciu itp :
Po czyszczeniu rozkręciłem skrzynie i okazało się że tarcza do wymiany , zamówiłem orzynał SACHS :
Potem oczywiście skręcanie , no udało sie już włożyć motor do golfika
ale nietety czekam jeszcze na resztę części koleszka obiecał mi że już jutro mi to przywiezie ... no zobaczymy mam nadzieje że tak będzie
cdn ...
[ Dodano: 06 Wrz 2007 14:29 ]
Hehehhe napewno podjade i polatamy po miesciegniochu pisze:pczerniej, no no znow nowy motor . Jak poskladasz to daj znac bede musial zobaczyc jak to jezdzi
[ Dodano: 06 Wrz 2007 14:30 ]
własnie zastanawiam się nad polerką alternatora ale zobacze co i jakFido_dido pisze:kozak serio :green_fuck: :green_fuck:
tylko go przed włorzeniem dobrze doipesc i pomaluj wypoleruj
zeby było bling bling
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT