[GOLF MKIII] TDI by Rapix fotki... ostatnia str...
Moderator: G0 Karcio
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A no nie mówiłem W ogóle miałem fotki zamieścić dopiero jak będą na aucie i po prezentacji na krywlanach ale nie mogłem się powstrzymać i musiałem się pochwalić
[ Dodano: Sob Wrz 01, 2007 8:16 pm ]
Wskaźniki nowe zamontowane myślę że jest znacznie lepiej niż wcześniej bo kabli nie widać itp. ale jest i ładnie z tym że słupek pomaluje na czarno
[ Dodano: Sob Wrz 01, 2007 8:16 pm ]
Wskaźniki nowe zamontowane myślę że jest znacznie lepiej niż wcześniej bo kabli nie widać itp. ale jest i ładnie z tym że słupek pomaluje na czarno
Ostatnio zmieniony sob wrz 01, 2007 20:17 przez Rapix, łącznie zmieniany 1 raz.
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- Rapix
- Kontakt:
Oglądając fotki znalazłem jedna fajna z Jakubkiem VAG Trefen 3dni przed wypadkiem
[ Dodano: Pon Wrz 03, 2007 11:12 pm ]
Wiec tak felgi już na aucie oponki naprawdę fajnie się naciagneły
Jedynie Pan tłumikarz dał naprawdę ostro dupy... za przeproszeniem.... odwalił lipe wielka... i będę to w najbliższym czasie poprawiał... 10cm od zderzaka w dół i jedna końcówka od drugiej jakieś 8cm nie wygląda to za ciekawie... ech wiec kilka fotek:
[ Dodano: Pon Wrz 03, 2007 11:12 pm ]
Wiec tak felgi już na aucie oponki naprawdę fajnie się naciagneły
Jedynie Pan tłumikarz dał naprawdę ostro dupy... za przeproszeniem.... odwalił lipe wielka... i będę to w najbliższym czasie poprawiał... 10cm od zderzaka w dół i jedna końcówka od drugiej jakieś 8cm nie wygląda to za ciekawie... ech wiec kilka fotek:
- Andrzej_85
- Ma gadane
- Kontakt:
- Rapix
- Kontakt:
dystan oczywiscie bedzie na tył nie wiem jeszcze ile bo nie chce zeby zaczeły sie problemy z przycieraniem... na pewno wydech jeszcze poprawie i narazie bedzie koniec do wiosny a może cos wczesniej zobaczymy zrobie jeszcze na pewno hamulce i dalej moc moc moc tylko półki co musze troszke odkuć się z $$$ po wypadku robiłem auto na swój koszt sprawa bedzie w sadzie o ustalenie winego wiem że napewno nie bede ja winym (udział w wypadku brały 3 auta i po miedzy 2 pozostałymi rostrzyga się kto jest winym ale że policja się ociaga itp. to potrwa jeszcze troszke) ale pólki nie ustala kto, ja nie dostane $$$ wiec na ta chwile troszke sie spłókałem...