Ale chyba mogę to powiązać z dachem, bo miesiąc temu zostałem szczęśliwym posiadaczem sprawnego szyberdachu po wymianie lewej

[ Dodano: 06 Wrz 2007 12:01 ]
Już wiem

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kurde, dużo tam pisze, ale nie ma fotek. Sądzę, że jak temat wewnętrznie dojrzeje to zdejmę podsufitkę w końcu, ale jest tak jak pisałem - wszystko lekko działa, nie zgrzyta, nie słychać "wycia" czy "wysiłków" silniczka, pstryka i cyka na dziurach czasem, nie zawsze, więc nie wiem czy coś pękło...Maciuś01 pisze:To chyba ta porada:
http://forum.vwgolf.pl/vi...der=asc&start=0
Napisz na priv do autora tego posta mozę coś Ci pomoże. Jest też gdzieś porada z rysynkami. A z tego co piszesz to na 100 jest lewa prowadnica. (jak masz zamknięty i próbujesz go podnieść ręką to czujesz luz zapewne ?)wojtas_GT pisze:Kurde, dużo tam pisze, ale nie ma fotek. Sądzę, że jak temat wewnętrznie dojrzeje to zdejmę podsufitkę w końcu, ale jest tak jak pisałem - wszystko lekko działa, nie zgrzyta, nie słychać "wycia" czy "wysiłków" silniczka, pstryka i cyka na dziurach czasem, nie zawsze, więc nie wiem czy coś pękło...![]()
Nie, nie ma luzu i wydaje mi się że raczej mogą postrzeliwać te różne sprężynki, haczyki itd. No i plastiki czy ogólnie tapicerka, bo jak 2 lata temu przyjechał do Polski było cicho wszędzie, od roku czasem coś poprztyka, trzeba było robić tuleje tylnej belki a teraz to jak nie tu poskrzypi to tam. DROGI.Maciuś01 pisze:(jak masz zamknięty i próbujesz go podnieść ręką to czujesz luz zapewne ?)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 60 gości