Jaki jest nr fabryczny przeplywomierza w 2.0GTI?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jaki jest nr fabryczny przeplywomierza w 2.0GTI?
WITAM
w mojej taczce czyli mk3 2.0GTI '93r ulegl zniszczeniu przeplywomierz powietrza.Z uwagi na to ze ta czarna pokrywka na ktorej jest nr zaginela w akcji kieruje prosbe do was.PODAJCIE SWOJE NR Z PRZEPLYWOMIERZY I ROCZNIKI PROD AUTA.Jeden kolega z forum podal ze niby powinien byc taki nr 037 906 301C natomiast kilku potencjalnych sprzedawcow twierdzacych ze maja takie przeplywki podaja inne nr.
Z gory dziekuje za pomoc
w mojej taczce czyli mk3 2.0GTI '93r ulegl zniszczeniu przeplywomierz powietrza.Z uwagi na to ze ta czarna pokrywka na ktorej jest nr zaginela w akcji kieruje prosbe do was.PODAJCIE SWOJE NR Z PRZEPLYWOMIERZY I ROCZNIKI PROD AUTA.Jeden kolega z forum podal ze niby powinien byc taki nr 037 906 301C natomiast kilku potencjalnych sprzedawcow twierdzacych ze maja takie przeplywki podaja inne nr.
Z gory dziekuje za pomoc
Ostatnio zmieniony śr wrz 05, 2007 21:39 przez chudy69, łącznie zmieniany 2 razy.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Dokladnie taki numer jak podałeś. Zamiennie zamiast tego podobno może być z literą B zamiast C na końcu (jest taki na allegro teraz jeden) ale to informacja wyczytana z ETKI nie sprawdzona przez mnie.
Numer bez litery na końcu ozancza przepływkę do MK2 która jest trochę inna, może podejdzie ale po przeróbkach.
[ Dodano: Wto Wrz 04, 2007 10:29 pm ]
Rocznik niema znaczenia, wszystkie 2E z trojek mają taki sam
Numer bez litery na końcu ozancza przepływkę do MK2 która jest trochę inna, może podejdzie ale po przeróbkach.
[ Dodano: Wto Wrz 04, 2007 10:29 pm ]
Rocznik niema znaczenia, wszystkie 2E z trojek mają taki sam
Ostatnio zmieniony wt wrz 04, 2007 22:28 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
Przecież masz zupełnie inny wtrysk (AGG), zupełnie inny przepływomierz, piszemy o starym klapkowym.Marcin GTI pisze:037906461B to mój nr przeplywomierza
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
DZIEKI KOLEDZY ZA POMOC
d.milas - ile zabuliles za przeplywomierz???I gdzie kupiles???
A wlasnie jak to jest z ta literka musi byc C czy moze byc B????
d.milas - ile zabuliles za przeplywomierz???I gdzie kupiles???
A wlasnie jak to jest z ta literka musi byc C czy moze byc B????
Ostatnio zmieniony czw wrz 06, 2007 18:29 przez chudy69, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
kolego głupstwa piszesz, do AGG cały numer inny i całkiem inna przepływka. Patrzyłem do ETKI może być wg niej B ale reszta numeru taka sama jak w pierwszym poście.Fabian LDZ pisze:musi być C bo przepływka z B na końcu jest do silnika AGG
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.