Zakup kostki stacyjki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zakup kostki stacyjki
Kiedy dzisiaj rano przyjechałem do pracy i na parkingu zgasiłem silnik poczułem że klucz w stacyjce ciężej niż zwykle się obrócił , wyjąłem go i włożyłem z powrotem przekręciłem do pozycji w której kontrolki powinny zaświecić na tablicy rozdzielczej a tu nic dopiero gdy lekko go docisnąłem kontrolki się zaświeciły , kluczyk w stacyjce ma lekki opór podczas przekręcania chodzi trochę ciaśniej niż zwykle.
Wydaje mi się że to kostka stacyjki ale nie jestem do końca pewny ,okaże się po wymianie i mam pytanie jaką dobrą kostkę kupić bo nie chce mieć z nią problemów wole zapłacic więcej i żeby to działało jak należy
Z góry dziękuje za pomoc
Wydaje mi się że to kostka stacyjki ale nie jestem do końca pewny ,okaże się po wymianie i mam pytanie jaką dobrą kostkę kupić bo nie chce mieć z nią problemów wole zapłacic więcej i żeby to działało jak należy
Z góry dziękuje za pomoc
Ostatnio zmieniony śr wrz 12, 2007 10:40 przez miroo23, łącznie zmieniany 1 raz.
W Dzisiejszych Czasach Śpiewa Się O Tym,
O Czym Nie Warto Mówić.
O Czym Nie Warto Mówić.
Ja parę lat temu (coś koło 7-miu) wymieniłem w MK2 kostkę stacyjki na jakąś "no name" za 18zł , na pudełku był jedynie numer katalogowy ( 111905865L ) i działała bez problemów aż do czasu sprzedaży auta (lato 2007), więc zalezy jak trafisz. podany przez mnie numer dotyczy kostki starszego typu (inne wyprowadzenia) więc nie sugeruj się nim.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
- Lukasz_mk2
- Forum Master