pompa paliwa 1.8 RP >500 zł ??? :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pompa paliwa 1.8 RP >500 zł ??? :(
Witam, czy ma ktoś doświadczenia z wymianą elektrycznej pompy paliwa w RPku?? W moim właśnie padła, spisałem numery, dzwonię po hurtowniach i najtańszą mogą mieć za 540 zł... Nie mówiąc już o tym, że nigdzie nie jest dostępna na miejscu...
Jestem załamany. Numer mojej pompy to 0 580 453 920, czy ona jest naprawdę taka nietypowa??
[ Dodano: 12 Wrz 2007 12:43 ]
Dodam, ze znalazłem zamiennik na allegro firmy MTM (niepolecanej tak samo jak jego sprzedawca - użytkownik "natalafs").. Ale myslalem ze do tak popularnego auta z tak popularnym silnikiem nie bedzie problemu kupić pompę gdziekolwiek sklepie za sensowną cenę...
Jestem załamany. Numer mojej pompy to 0 580 453 920, czy ona jest naprawdę taka nietypowa??
[ Dodano: 12 Wrz 2007 12:43 ]
Dodam, ze znalazłem zamiennik na allegro firmy MTM (niepolecanej tak samo jak jego sprzedawca - użytkownik "natalafs").. Ale myslalem ze do tak popularnego auta z tak popularnym silnikiem nie bedzie problemu kupić pompę gdziekolwiek sklepie za sensowną cenę...
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
a pompa ci padla kompletnie czy co z nia jakie miales objawy bo moj tez cos nie domaga na benzynie nie chce wejsc powyzej 2500 obr dochodzi do tej wartosci i zdycha
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
moja pompa jeszcze niby pracuje.. ale jeździć się nie da. Zaczęło się od tego, ze na wyższych obrotach tak ponad 3000 przerwał czasem (czego wynikiem było takie szarpnięcie). No i potem zdarzało się to coraz częsciej i wystepowało na kazdych obrotach. W tej chwili czasem odpali czasem nie, ujade albo 5 metrów albo kilometr albo w ogole..
Dodam, że od jakiegoś czasu stawała się coraz głośniejsza. W tej chwili przed uruchomieniem silnika słychać cholernie głośne buczenie (wręcz basowe).
Dodam, że od jakiegoś czasu stawała się coraz głośniejsza. W tej chwili przed uruchomieniem silnika słychać cholernie głośne buczenie (wręcz basowe).
Ostatnio zmieniony śr wrz 12, 2007 15:57 przez vincent86, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Kup z tej firmy MEAT_Doria w sklepie internetowym, to chyba włoszczyżna a nie chinśzczyżna i mam sygnały że trwalsza od tej MTM z allegro.
Tylko jak zwykle jedna rzecz: RP zależnie od rocznika miały jedną pompą w baku lub 2 jedna w baku druga pod podłogą. Upewniłeś się co do tego? Taki objaw jak masz byłby typowy dla zepsucia pompy w baku, o ile masz dwie oczywiście.
Tylko jak zwykle jedna rzecz: RP zależnie od rocznika miały jedną pompą w baku lub 2 jedna w baku druga pod podłogą. Upewniłeś się co do tego? Taki objaw jak masz byłby typowy dla zepsucia pompy w baku, o ile masz dwie oczywiście.
Ostatnio zmieniony śr wrz 12, 2007 17:57 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.