pompka centralnego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grzes900
- Mały gagatek
- Kontakt:
pompka centralnego
Witam, problem jest w tym ze przy probie zamkniecia(otwarcia) auta z pilota zamyka (otwiera) sie tylko bagaznik a pompka wylacza sie dopiero po dluzszej chwili. Po odlaczeniu sterownika centralnego i pozostawieniu samej pneumatyki i probach zamykania kluczykiem jest podobnie zamykaja sie te drzwi w ktorych mam kluczyk i bagaznik. Ma ktos jakis pomysl co to moze byc? martwi mnie ze pompka tak dlugo jeszcze pracuje po otwarciu i wylacza sie dopieropo jakims czasie.
z gory dzieki za pomoc
z gory dzieki za pomoc
GG
nie szczelność w połączeniu wężyka miałem podobna sytuacje a stało się to po tym jak przeciągałem przewód głośnikowy i zmuszony byłem odkręcic złącze harmonijkowe w drzwiach sprawdz równiez same złącza elektryczne w zamkach drzwi
Ostatnio zmieniony czw wrz 13, 2007 15:59 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie rozbierzesz połowy auta. Pootwieraj drzwi i przy zawiasach masz taką gumową osłonę do przewodów (osłaniającą przewody) masz to w każdych drzwiach. Zsuń po prostu i tam w tej wiążce przewodó powinna być rurka plastikowa zielonkawa, to ją wciśnij w gniazdo. Mogła się poluzować najprawdopodobniej.
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?