[MK II] Jak to zrobic??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
http://www.blauertacho.de/doc/vw/Jetta2 ... tecker.htm
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Faktem jest... to zakrawa na wyższą szkołe jazdy... Trzeba by jakiegoś elektronika zapytać. Spróbuje sie coś dowiedzieć... Jak coś bede wiedizał to dam cyne.
Wuzel pisze:Nie chodzi o zmiane poswietlenia - tylko o odrocenie wyswietlania w zegarze (negatyw).Ktulu pisze:Odnośnie zegara to widziałem gdzieś na stronie (wprawdzie niemieckiej) foto porade jak zmieniać kolor zegara... Niestety nie pamietam adresu ale jak znajde to podeśle.
A trudno ta folie zdjac ?? i jak ja pozniej przykleic ??Ktulu pisze:HA! Wiem jak to zrobić wystarczy naprawde faktycznie odwrócić folie naklejoną na wyświetlacz... SERIO! to działa sprawdzone przed chwilą. Tam wyżej Dioda83 rzucił coś takiego i to jest prawda tyle ze nie od dołu tylko z góry.
Kurcze przydalaby sie jakas fotopotarada
Pozdrawiam
Zamierzam coś takiego robić u siebie wiec postaram sie zmącić jakąś foto porade. Czy trudno ją odkleić? Otórz nie ale trzeba ją delikatnie oderwać coby nie uszkodzić. Nie wiem jeszcze jak, co i czym, bo próbe przeprowadziłem na służbowym kalkulatorze DZIAŁA ale folia sie slizga, trzeba bedzie urzyć jakiegoś kleju czy cóś... Ale prostota tego wręcz mnie zaskoczyła... A co do kierunków to nie wiem jak to wykonać...
Wuzel pisze:A trudno ta folie zdjac ?? i jak ja pozniej przykleic ??Ktulu pisze:HA! Wiem jak to zrobić wystarczy naprawde faktycznie odwrócić folie naklejoną na wyświetlacz... SERIO! to działa sprawdzone przed chwilą. Tam wyżej Dioda83 rzucił coś takiego i to jest prawda tyle ze nie od dołu tylko z góry.
Kurcze przydalaby sie jakas fotopotarada
Pozdrawiam
CO do kolorku wskazowek to wydaje mi sie ze mam podobne (podswietlenie na szybkiego robilem ) co do kierunkow hmmm ja bym to zrobil metoda lopatlogiczna (pewnie mozna latwiej) z przekaznika wychodza sygnaly na lewy i prawy kierunek wiec nalezalo by sie podpiac na liczniki pod te wyjscia z przekaznika i juz bedzie mrygac raz lewa duiodka raz prawa