Witam
a wiec od poczatku
problem byl taki ....
zamykam autko z panelu na drzwiach kierowcy wszytskie drzwi sie zamykaja lewe tyle zamykaja i otwieraja od razu - problem znany zimny lut na ukladzie przy zamku
dzis maja chwile wolnego mysle sobie zrobie cos ciekawego i wzielem si edo roboty
drziw rozebrane zamek wyjety luty poprawione i teraz najwazniejsze zanim skrecilem wszytsko dokladnie sprawdzilem czy wszytsko dziala
no i najlepsze
skrecone wszytsko i proba
zamykam panelem na drzwiach kierowcy wszystkie drzwi sie zamykaja otwieram otwieraja idzie dzrwi otworzyc
mysl;e sobie dobry kawalek roboty opdwalilem no i ostatani proba ciach z pilota zamknelem woz
NO I TU POJAWIL SIE PROBLEM - drzwei za h*** nieche sie otworzyc od wewnatrz i z zewnatrz
no i tu pytanko bo w sumie niewiem co sknocilem
jak to rozpracowac ???? rozumiem ze jakies awaryjne otwieranie autka tylko jak juz dostane sie do zamka to co zrobic ????
Tylne drzwi zablokowane
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tylne drzwi zablokowane
Ostatnio zmieniony ndz wrz 16, 2007 20:27 przez daro1980, łącznie zmieniany 1 raz.
VW Golf 4 GTI TDI EXLU
no tyle to wiem nawet dzis si epowoli przymierzam do zdjecia tapicery - niebedize latwo ale chyba sie da...
pytanie nasuwa mi si ejedno jak juz dostane si edo zamka to co pociagnac lub przesunac zeby odtworzyc bo zadna z linek i ceigiel niespadla napewn - jestem bardizej niz pewien ...
panowie jeszcze jeden poysl ponoc VAG'ie idzie sprawdzic elektornike drzwi moze idzie tez je jakos otworzyc ...kto wie jak to zrobic ??
pytanie nasuwa mi si ejedno jak juz dostane si edo zamka to co pociagnac lub przesunac zeby odtworzyc bo zadna z linek i ceigiel niespadla napewn - jestem bardizej niz pewien ...
panowie jeszcze jeden poysl ponoc VAG'ie idzie sprawdzic elektornike drzwi moze idzie tez je jakos otworzyc ...kto wie jak to zrobic ??
Ostatnio zmieniony ndz wrz 16, 2007 10:17 przez daro1980, łącznie zmieniany 1 raz.
VW Golf 4 GTI TDI EXLU