Drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie masz żadnych problemów z drzwiami przednimi od kierowcy, np. brak oświetlenia wnętrza po otwarciu drzwi ,itp.
Bo samo dostanie się do zamka nic nie zmieni bo jest przykręcony z boku do drzwi a do śrub nie ma dojścia. ten zamek chyba jakiś błędny sygnał dostaje że ma być zamknięty, albo nie otrzymuje sygnału że ma się otworzyć tak mi się wydaje sam nie wiem
Bo samo dostanie się do zamka nic nie zmieni bo jest przykręcony z boku do drzwi a do śrub nie ma dojścia. ten zamek chyba jakiś błędny sygnał dostaje że ma być zamknięty, albo nie otrzymuje sygnału że ma się otworzyć tak mi się wydaje sam nie wiem
To jak mam otworzyc te drzwi. Wlasnie tam patrzylem i nie mam tam jak sie zabrac. Moze jednak powwinienem te zawiacy wymontowac?? A co do prednich drzwi to mi dzialaja bez zarzutow tylko te prawe tylne sa zamkniete na amen
[ Dodano: 08 Paź 2007 22:19 ]
zdjelem juz tapicerke i moim oczom ukazala sie blacha i nie jestem w stanie jej zdemontowac co dalej czy moge ja zdemontowac nie uszkadzajac niczego.
[ Dodano: 08 Paź 2007 22:19 ]
zdjelem juz tapicerke i moim oczom ukazala sie blacha i nie jestem w stanie jej zdemontowac co dalej czy moge ja zdemontowac nie uszkadzajac niczego.