Drodzy forumowicze jeśli ktoś wie, lub ma opis jak rozmontować plastyki na tylnej klapie
to bardzo proszę o odpowiedź.
Wiem że tam są spinki ale interesuje mnie w jakiej kolejności trzeba je odciągać i ich lokalizacja
Pozdrawiam
Wiesiek
Jak zdjac tapicerke tylnej klapy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak zdjac tapicerke tylnej klapy
Ostatnio zmieniony ndz wrz 23, 2007 18:43 przez Wiesiek74, łącznie zmieniany 1 raz.
To powinno rozjaśnić sprawę.
Spinki to te cztery kutaski na dole i po odkręceniu dwóch śrub w rączkach zabierasz się od lewej albo prawej strony.
Spinki to te cztery kutaski na dole i po odkręceniu dwóch śrub w rączkach zabierasz się od lewej albo prawej strony.
Ostatnio zmieniony sob wrz 22, 2007 18:49 przez tmk, łącznie zmieniany 2 razy.
Dokladnie, wykrecasz 2 wkrety z uchwytow do zamykania i podwazasz z lewej lub prawej strony (na dole klapy) i spinki po kolei puszczaja. Jest ich troche wiecej niz tylko na dole. Jeszcze dwie po bokach i chyba cztery przy szybie. Nie boj sie uzyc troche sily, nie powinno sie nic stac. Ja u siebie sciagalem juz kilka razy i jeszcze nic sie nie uszkodzilo.
Ostatnio zmieniony sob wrz 22, 2007 19:16 przez cinek2004, łącznie zmieniany 1 raz.