MK2 GTi 16V KR Cielusia Bandzior
Moderator: G0 Karcio
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
Będzie w przyszłym tygodniu. pochwalę się. Nie peniaj...OSA... pisze:Cieluś, co z grilem bedzie gti czy juz z tego zrezygnowales?
Zapraszam do siebie
[ Dodano: 17 Wrz 2007 13:39 ]
... też tak macie, że ciągle cykacie swoim gofrom foty
Mała sesja po grzebaniu w silniku
[b]GTI KR[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=115190
- LuCaS_P-sk
- Ma gadane
- Kontakt:
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
LuCaS_P-sk coś ty. To sa te 7J. Na nowy sezon wyjade ( mam nadzieje) jakimś rantem 8J Zależy od kasy oczywiście...
Marcin GTI ojj przestan już Twój tez kozak Jeszcze dużo pracy mam przy nim. Felgi, gwint i malowanko bo porysowany cały przez poprzedniego właściciela. Dla niego to auto służyło do zwykłego przemieszczania się . Trochę go zaniedbał.
Ale uratowany i teraz robie z niego perełkę
[ Dodano: 21 Wrz 2007 12:36 ]
...OSA... no nie najgorzej, ale cię zmartwie bo powróciłem do porzedniego stanu. Jakoś mi tak nie pasowało całe ciemne auto i ten odróżniający pasek czerowny
kaczor4011 czekam czekam
Marcin GTI ojj przestan już Twój tez kozak Jeszcze dużo pracy mam przy nim. Felgi, gwint i malowanko bo porysowany cały przez poprzedniego właściciela. Dla niego to auto służyło do zwykłego przemieszczania się . Trochę go zaniedbał.
Ale uratowany i teraz robie z niego perełkę
[ Dodano: 21 Wrz 2007 12:36 ]
...OSA... no nie najgorzej, ale cię zmartwie bo powróciłem do porzedniego stanu. Jakoś mi tak nie pasowało całe ciemne auto i ten odróżniający pasek czerowny
kaczor4011 czekam czekam
Ostatnio zmieniony pt wrz 21, 2007 16:13 przez Cieluś, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]GTI KR[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=115190
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: