Sprzet do Alhambra

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
Kubus20
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Kubus20 » pt wrz 28, 2007 21:20

Do 400zł najlepszym zestawem jest Powerbass ES6C i było to wielokrotnie mówione na wielu forach internetowych.
Ten zestaw kiedyś kosztował prawie 600ł i do tej klasy cenowej był projektowany.

fizol33
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: fizol33 » pt wrz 28, 2007 23:32

Kubus20 pisze:było to wielokrotnie mówione na wielu forach internetowych
Bylo..,ale podalem konkretne moje preferencje,a wiem ze kazde glosniki maja swoja specyfike,i roznie zadawalaja sluchaczy,wlasnie zaleznie od typu muzyki i poziomu wysterowania.
Moje ,fabryczne glosniki ladnie chodza na plycie syna,czyli rmb i trans,a jak wlaczylem Pink Floyd,to balagan w srednim pasmie,nie pozwalal sluchac..
Ostatnio zmieniony pt wrz 28, 2007 23:38 przez fizol33, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
powalla
_
_

Post autor: powalla » sob wrz 29, 2007 15:17

Ja też polecilbym PB ES .....ale one dopiero grają pod wzmacniaczem . Jeśli nie masz zamiaru go montować ,to zostają Helix Dark BLue62 i uDimension elements . Te ww. głośniki "przodują" w tej kategorii cenowej (dobry stosunek jakość/cena ),a doszukiwanie się "specyfiki brzmienia" w tak "tanich" zestawach nie ma sensu ,tym bardziej ,że nie będzie wzmacniacza. Nie ma juz chyba "lepszych" głosników pod samo radio ,nawet DEGO PO pod samym radiem nie "zagrają" na tyle lepiej ,na ile wskazywała by róznica cen (DegoPO od ok 750-820zł) .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”