SouleR pisze:vagin to przeciez ten idiot od reno, ktory sie tu zapluwal jakie to fajne fury. jak widac zyje i dalej pieprzy glupoty. za to ty masz co? r19 pałer madafaka joł? i na mineralu jezdzisz z powodu? a pewnie zuzycie 10w bylo rowne ilosci paliwa w tym twoim zajefajnym aucie fłancuskim, to zes zalal minerala i cieszysz jape.
klepnij się w głowę! idiota to może i Ty jesteś, nie jeżdżę już r19, ale śmigam nissanem sunny 2.0 dlx, nigdy nie miałęm syndromu golfiarza który Ty reprezentujesz! i zainwestuj w słownik bo nie dość że cham to jeszcze nie douczony! "zapluwal, jezdzisz, fłancuskim, zes, zalal". wyznaję zasadę po wyżej 170 kkm mineral i nie ma że boli czy bierze czy nie, a żadne moje auto oleju nie brało nawet tak przez Ciebie nie lubiana renówka...
btw. tak po za konkursem pokażcie Mi producenta aut ciężarowych który leje do swoich ciężarówek olej syntetyczny, lub półsyntetyka, a takie auta dysponują mocą nawet 500 km i więcej... i mają też turbiny hehe, a by było śmieszniej turba siadają mniej więcej po 700 800kkm tutaj raczej nie ma reguły.
ty to nawet nie wiadomo kim jesteś i czym jeździsz a się udzielasz
to niech kolega SouleR uargumentuje czymś logicznym dla czego mineral jest zły? lub niech wytłumaczy dlaczego auta ciężarowe które również są wypuszczane na PD chodzą tylko i wyłącznie na olejach mineralnych, a będzie wielki i pozyska sobie mój szacunek