Witam,
W moim niedawno zakupionym goferku mkIV TDI ASV dzieje się coś takiego: jadę na 3-cim biegu, ok. 2000 obr/min., dodaję mocniej gazu no i jest chwila zdławienia a po tej chwili zaczyna ciągnąć. Co to może być? Proszę o pomoc. Kupiłem VW bo myślałem, że to w miarę bezawaryjne auta a tu proszę
Dusi się po mocniejszym dodaniu gazu - help!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Roadrunner
- Nowicjusz
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Dusi się po mocniejszym dodaniu gazu - help!
zrób logi dynamiczne i daj na forum lub na mailaRoadrunner pisze:Witam,
W moim niedawno zakupionym goferku mkIV TDI ASV dzieje się coś takiego: jadę na 3-cim biegu, ok. 2000 obr/min., dodaję mocniej gazu no i jest chwila zdławienia a po tej chwili zaczyna ciągnąć. Co to może być? Proszę o pomoc. Kupiłem VW bo myślałem, że to w miarę bezawaryjne auta a tu proszę
pozdro Mirass
www.vagtune.pl tel. 502730289
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
i ja tak MIAłEMartstar pisze:tez tak mam...czyżby czarna dziura w turbo-przestrzeni?
też o to pytalem ale w zasadzie nikt nie potrafil podac przyczyny ( i sposobu na usuniecie tego)
Pytalem o to różnych lekarz i prawie zaden nie byl w stanie nic z tym zrobić. Prawie pisze dlatego że znalazlem mojego obecnego "lekarza rodzinnego do VW' i chłop usunąl ten dziwny objaw - nie powiedzial mi niestety jak ani tez co mu było - "określił to jako slodka tajemnice" - ale teraz autko sie nie "zatrzymuje na 1-2 sekundy- tylko ciagnie od razu po wciśnięciu gazu.
Niestety zapewne Ci nie pomogłem ale pisze to żeby dodać Ci otuchy - bo usterka jest do usunięcia przez dobrego mechaniora.