czemu to nie działa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czemu to nie działa
moja sprawa polega na tym że chodzi mi o wycieraczki, bo tak normalnie gdy się weźmie w górę wajchą (mk3) to się włączają, gdy się weźmie jeszcze raz w górę to działają jeszcze szybciej, ale u mnie gdy się weźmie na sam dół to nic się nie dzieje, a wydaje mi się że powinny na takim położeniu chodzić co jakiś czas, o co w tym chodzi
- krzych8419
- Mały gagatek
- Kontakt:
w mk3 masz trzy połorzenia : sam dół wyłaczone, raz do góry czsowe,i dwa razy w góre szybkie , wiec u ciebie jest wszystko ok , moze tylko nie umiesz programowac czasu szybkosci wycierania w połozeniu drógim
Ostatnio zmieniony śr paź 03, 2007 00:02 przez krzych8419, łącznie zmieniany 2 razy.
G.Ł.O.Ś.N.Y
przykro mi ale kolegą nie mogę sie zgodzić.może kolega tak ma ale ja w swoim mam tak jak pisał kolega wyżej raz w gore ciągłe wolne drugi raz szybkie a sam dol czasowe.krzych8419 pisze:w mk3 masz trzy połorzenia : sam dół wyłaczone, raz do góry czsowe,i dwa razy w góre szybkie , wiec u ciebie jest wszystko ok , moze tylko nie umiesz programowac czasu szybkosci wycierania w połozeniu drógim
myślę ze kolega ma może uszkodzony przekaźnik od sterownia czasowego albo sie po prostu wysunął
tylko powiedz mi co to są te przekaźniki, bo się nie orientuję po nazwie ?
[ Dodano: 03 Paź 2007 12:00 ]
zobaczyłem już na allegro, to są kości, muszę to zobaczyć i powiem co i jak
[ Dodano: 03 Paź 2007 12:04 ]
u mnie przekaźnik ma numer 99, po wyjęciu go jedynie ustawienie dźwigni na samą górę rusza wycieraczkami, a na innych nic się nie dzieje, tylko jak sprawdzić czy jest on zły ?
[ Dodano: 03 Paź 2007 12:08 ]
dostałeś punkt ziomuś, dzięki, nie wiem jak to się stało ale po wyjęciu tego 99przekaźnika i włożeniu go z powrotem wycieraczki czasowe już cykają, jeszcze raz dzięki
[ Dodano: 03 Paź 2007 12:00 ]
zobaczyłem już na allegro, to są kości, muszę to zobaczyć i powiem co i jak
[ Dodano: 03 Paź 2007 12:04 ]
u mnie przekaźnik ma numer 99, po wyjęciu go jedynie ustawienie dźwigni na samą górę rusza wycieraczkami, a na innych nic się nie dzieje, tylko jak sprawdzić czy jest on zły ?
[ Dodano: 03 Paź 2007 12:08 ]
dostałeś punkt ziomuś, dzięki, nie wiem jak to się stało ale po wyjęciu tego 99przekaźnika i włożeniu go z powrotem wycieraczki czasowe już cykają, jeszcze raz dzięki
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jak ktos nie ma takiego "wypasu" (ma przekaznik o nr 19) a chcialby miec to wystarczy na gieldzie kupic za 5zl przekaznik nr 99 i juz ma sie wypasSouleR pisze:99 - masz programowalne czasowe. wypas. nie kazdy tak ma
Ostatnio zmieniony śr paź 03, 2007 14:13 przez gopiter, łącznie zmieniany 1 raz.
Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czas programuje sie w nastepujacy sposob:
- wlaczasz przerywana prace wycieraczek
- wylaczasz (wracasz na pozycje 0)
- czekasz az znowu szybka zamoknie
Odczekany przez Ciebie czas zostaje zapamietany i od tej pory wycieraczki pracuja z zadana czestotliwoscia.
- wylaczasz (wracasz na pozycje 0)
- czekasz az znowu szybka zamoknie
Odczekany przez Ciebie czas zostaje zapamietany i od tej pory wycieraczki pracuja z zadana czestotliwoscia.
Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...