Kręci ale nie chce zapalić
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Bavwtek
- Forum Master
- Kontakt:
Kręci ale nie chce zapalić
Witam , mam problem z odpaleniem rano mojego klekota, akumulator kręcił ale nie chciał zapalić, wczoraj w tez mi cieżko zapalał, co to może być, wina akumulatora czy świec, wiemienic świece i akumulator, czy same świece lub sam akumulator czekam na szybkie info , pozdraVWiam
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam
Sprawdz czy świece żarowe i reszta układu podgrzewania (przekażnik,bezpiecznik itp)są sprawne.
Czy podczas kręcenia rozrusznikiem z tłumika leci biały dym???
Jeśli tak to bardzo możliwe,że to świece siadły (lub coś z układu grzania np.przekażnik,bezpiecznik itd.)
Możliwe też,że problem jest z wtryskiwaczmi lub pompą wtryskową,ewentualnie kątem wtrysku ale to zostaw narazie na póżniej (NAJPIERW SPREAWDŻ GRZANIE ŚWIEC)
PozdraVWiam
Sprawdz czy świece żarowe i reszta układu podgrzewania (przekażnik,bezpiecznik itp)są sprawne.
Czy podczas kręcenia rozrusznikiem z tłumika leci biały dym???
Jeśli tak to bardzo możliwe,że to świece siadły (lub coś z układu grzania np.przekażnik,bezpiecznik itd.)
Możliwe też,że problem jest z wtryskiwaczmi lub pompą wtryskową,ewentualnie kątem wtrysku ale to zostaw narazie na póżniej (NAJPIERW SPREAWDŻ GRZANIE ŚWIEC)
PozdraVWiam
KUPIĘ KATALIZATORY - ATRAKCYJNE CENY.
TEL 517-034-061 GG 5136571
TEL 517-034-061 GG 5136571
- Bavwtek
- Forum Master
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedzi ale juz zakupiłem akumualtor 72Ah 680A i nowe świece, wymieniłem jedna do której jest najlepsze dojście, pozostałe trzy wymienie jutro u mechanika bo nie mam takich kluczy żebym mógł łatwo to odkręcić, teraz z wymienioną jedną swiecą i new aku kreci za pierwszym razem, zobaczymy jutro rano czy zapali, ale dzieki za informacje jeszcze jutro sprawdze ten bezpiecznik na przegrodzie czołowej, dzięki pozdravwiam
Ostatnio zmieniony czw paź 04, 2007 19:47 przez Bavwtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
djbolek, cofanie sie paliwa jak masz malo w baku ? ok 10 l ? ja mam tak jak mniej niz 10 l to cofa.. ja mam smoka uchlanego gdzies na dole. zawsze mam wiecej niz 15 l hehe
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;