jgkurczak pisze:Mówię o całym profesjonalnym układzie wydechowym wykonanym z kwasówki. I jeśli nie wiesz ile kasy się pakuje w wydechy to się nie odzywaj.
Jeśli mowa o tłumiku to seria i nie kombinuj bo pogorszysz sprawę, jak się bawić to już na całego 4-2-1 reszta z kawasówy.
ehehe sam sie nie odzywaj bo zapewne nie stac Cię na to co ja już wsadziłem , dlatego nie rozśmieszaj mnie textami w stylu "I jeśli nie wiesz ile kasy się pakuje ..." hehhee . I ogólnie po co się wypowiadasz skoro patrzysz sobie tylko na częsci na allegro a nawet nie wiesz zapewne czy spaliny w silniku spalinowym wypadają kanałami w głowicy jednocześnie czy po kolei z tłoków
![rotfl :rotfl:](./images/smilies/rotfl.gif)
Fajną masz ilość postów i wiek
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
zapewne jeszcze Ci hormony buzują
BARANMC1
popatrz z kiedy jest ten temat ... juz dawno się dowiedziałem co kupić aby zrobić to z głową . A to ze mizerny efekt to wiem też od samego poczatku ehehhe az tak tępy nie jestem aby myślec ze wydech da tyle co kompresor ehehe .
[ Dodano: Nie Paź 07, 2007 20:03 ]
[quote="jgkurczak Ups właśnie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Sorki z rozpędu palnąłem 4-2-1 do v6 :p
![rotfl :rotfl:](./images/smilies/rotfl.gif)
Każdy może się pomylić powiedział jeż schodząc ze szczotki
A co to inter cars to tylko przykład, bo jak najbardziej lepiej do firmy która się tym zajmuje
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
[/quote]
ostatnio kupiłem u nich błotniki i zderzak do mk3 . Błotniki odstają są źle wypchane a zderzak zakrótki . Pozdr