Magnesy a odleglosc od mat wygluszajacych
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Magnesy a odleglosc od mat wygluszajacych
Witam wszystkich !!
Na jaka odleglosc powinien odstawac magnes (wentylowany) w glosnikach od mat wygluszajacych wydaje mi sie ze w przednich drzwiach mam z 0.5 cm przestrzeni czy nie powinienem ta odleglosc troszke zwiekszyc oraz czy powinienem zrobic otwor w tych matach na srednice magnesu tak aby dzwiek wchodzil bardziej w drzwi bo wgluszenie dalem po calosci !!!
Wielkie dzieki za odpowiedzi
Na jaka odleglosc powinien odstawac magnes (wentylowany) w glosnikach od mat wygluszajacych wydaje mi sie ze w przednich drzwiach mam z 0.5 cm przestrzeni czy nie powinienem ta odleglosc troszke zwiekszyc oraz czy powinienem zrobic otwor w tych matach na srednice magnesu tak aby dzwiek wchodzil bardziej w drzwi bo wgluszenie dalem po calosci !!!
Wielkie dzieki za odpowiedzi
Vw Golf III 1.8 GL ABS
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
http://www.showyoursound.nl/Public/Show ... .asp?id=69 tutaj facet wogole nie robil dziur do wewnatrz drzwi tylko zrobil oddzielnie panel z mdfu wiec wiem jak zrobic juz poprostu wstawie piersien dystansowy mdf do ktorego przykrece glosnik i jeszcze taka tuleje co by magnes w nim siedzial tez z mdfu
bo ciac tych mat nie bede woda mi jeszcze naleci
bo ciac tych mat nie bede woda mi jeszcze naleci
Vw Golf III 1.8 GL ABS
a wiec zrobione i rewelacyjnie jest teraz basik jest glepszy wstawilem dystansy z mdf-u nawsadzalem watoline i git
jeszcze tylko lekko mi plastyki popiskuja ale tez mam na to patent podziele sie bo chyba niezly pomysl jak ktos nie ma za duzo czasu aby wybajezyc drzwi do glosnikow a wiec ten schowek w przednich drzwiach oczywiscie jest przykrecany na sruby na laczeniach schoweczka do tapicerki drzwi nakleje se uszczelke takie do okien starych i powinno juz nie trzec tak
jeszcze tylko lekko mi plastyki popiskuja ale tez mam na to patent podziele sie bo chyba niezly pomysl jak ktos nie ma za duzo czasu aby wybajezyc drzwi do glosnikow a wiec ten schowek w przednich drzwiach oczywiscie jest przykrecany na sruby na laczeniach schoweczka do tapicerki drzwi nakleje se uszczelke takie do okien starych i powinno juz nie trzec tak
Vw Golf III 1.8 GL ABS
- TUTENHAMON