kto wie cos kolwiek na temat stacji medialnych ?

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Funio

kto wie cos kolwiek na temat stacji medialnych ?

Post autor: Funio » czw cze 16, 2005 12:29

witam potrzebuje pomocy planuje zalozyc w swoim goferze stacje medialna czyli radyjko z rvr i wysuwajacym sie wyswietlaczem lcd do ogladanie filmow powiedzcie co kupic na razie z tanszej poleczki ?

Awatar użytkownika
TUTENHAMON
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)

Post autor: TUTENHAMON » czw cze 16, 2005 14:49

z tańszej tzn. do jakiej kwoty każdy postrzega próg tańszy inaczej.

TUTENHAMON

Funio

Post autor: Funio » czw cze 16, 2005 15:41

hmm tanszy prog znaczy nicej 2000 pln widzialem takie stacje pioniera i blaupunkta ale ... tam ceny ok 4500 pln i wyzej :-(

Awatar użytkownika
Ostrry
Panzerwagen fahrer
Panzerwagen fahrer
Kontakt:

Post autor: Ostrry » czw cze 16, 2005 16:25

PANZERWAGEN FAHERE

WWW.DREAMCARAUDIO.COM <--Takie małe ale pomocne :)

http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1572

Funio

Post autor: Funio » czw cze 16, 2005 20:45

:satan: ok thx czekam na inne propozycje w polowie lipca musze coos nabyc i do dziela bo autko smutne a na razie kilka nocy w szpitalu wiec posty bede sprawdzal za tydzien gdzies tak :rotfl:

Awatar użytkownika
MALY.
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: MALY. » pn cze 20, 2005 00:25

Ja bym proponował z miare tanich to ALPINE CVA-1000R zmiescisz sie w 1500zł ale ona nie ma CD wiec musiałbys sobie dokupic oddzielnie DVD.
Z lepszych i w miare w tej cenie to Pioneer AVH-6400CD mam takiego sam u siebie i jestem z niego bardzo zadowolony.Kosztuje około 2300zł. Czyta takie pliki jak CD, CD-R, CD-RW ,ale do niego tez musiałbys sobie dokupic oddzielnie DVD. Z budowanym DVD kosztują troche wiecej bo około 3000zł np. taki model jak 6500DVD, ale on znowu nie ma wbudowanego Tunera radiowego.By odbierac stacje radiowe trzeba dokupic puszke sterujacą do tego modelu która kosztuje ok. 1000zł.Czyli stacje z wbudowanym DVD są juz duzo drozsze!!

Funio

Post autor: Funio » pn cze 20, 2005 14:20

ok rozumiem dzieki za newsa szukam i rozwazam kilka mozliwosci marzy mi sie kombajnik wszystko w jednym nie wiem cze w akcie desperacji nie zainwestowac na poczatek w tansze firmy jak first itp co wy na to ?

Awatar użytkownika
MALY.
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: MALY. » wt cze 21, 2005 00:21

Ja osobiscie bym nie kupił zadnej badziewnej firmy tylko dlatego ze ma wbudowane DVD.Dotego nie wiadomo jak z laserami tych firm czy bedą dobrze odczytywac i nie przeskakiwac w czasie jazdy. No ale to jest moje skromne zdanie :wink:

Funio

Post autor: Funio » śr cze 29, 2005 18:08

ok dzieki zaczelo sie bede od jutra ganial i probowal cos nabyc :-) jesli ktos jescze ma cos do dodania w temacie to prosze chetnie poslucham :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”