Ostatnio zaczelo mi cos nie stykac jak wlaczam prawy kierunkowskaz. Objawia sie to szybkim wlaczaniem przekaznika. Z reguly jest to wina przepalonej zarowki. Ale oczywiscie nie u mnie. Po analizie okazalo sie ze to wina przelacznika kierunkowskazow, ktory przy lekko odchylonym polozeniu dla prawego kierunku nie styka i obwod ma przerwe.
Zdaje sie ze bede musial go wymienic. A poniewaz sa wersje z odczytem z komputerka (przycisk w wajce spryskiwacza) to czy obecnie jezeli nie mialem takiej funkcji bedzie mozliwe jednak uzyskanie funkcji komputerka i odczytow na LCD?
Przelacznik migaczy a odczyty z komputerka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przelacznik migaczy a odczyty z komputerka
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2007 12:01 przez nykenen, łącznie zmieniany 1 raz.
sma wajcha MFA nie załatwi sprawynykenen pisze:uzyskanie funkcji komputerka i odczytow na LCD?
[ Dodano: Wto Paź 16, 2007 12:08 ]
taki przykład z mk2
http://vw2.info/vwforum/mfa_mk2/mfa.html
Nie musisz wymieniac dwoch stron. Wystarczy ze kupisz lewa strone (sama dzwignie kierunkow). Gdybys mial TDI, to moglbys sie pokusic o wersje z Tempomatem, niewiele roboty a fajny gadzecik. U nas niestety nie da rady. A co do MFA to musisz miec zegary w wyswietlaczem do tego. Chcesz to mam dzwignie kierunkow, tyle ze uszkodzona (nie dzialaja dlugie), moze z dwoch da sie zrobic jedna.