[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Ehh też się nad tym zastanawiam co za "łeb" to robił ... ale nic tyle już sie zdziałało to trzeba temat drążyć dalej nie można się poddawać ... a z okazji że auto stoi sobie to dziś postanowiłem odświeżyć lakier i zrobić kilka poprawek lakierniczych jutro zapodam jakiś fotoe0siwy pisze:Tak sie zastanawiam jaki mechanik to składał??Bo nawet chłopak po zawodówce nie wstawiłby takiej fuchy!!Powodzenia w dalszych pracach.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Ehhh powoli , głowica złożona , sprawdzona splanowana nowe gumki , nowe uszczelki , ,doszła takze nowa chłodnica od passata 1.9 TDI , pompa wody , termostat, zbiorniczek wyrównawczy ... i dalej gotuje mi sie cały czas i nie wiem co to może być ((( jutro jade jeszcze zobaczyć jedną rzecz i mam nadzieje że to będzie to bo jak nie toGaryvw pisze:pczerniej,sorki,ze ci d...e zawracam ,ale jak tam prace nad golfikiem ?
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
uu jest troche tego,coz trzeba miec nadzieje,ze jutro uporasz sie z tym problemem,pozdrawiam i zycze powodzonkapczerniej pisze:Ehhh powoli , głowica złożona , sprawdzona splanowana nowe gumki , nowe uszczelki , ,doszła takze nowa chłodnica od passata 1.9 TDI , pompa wody , termostat, zbiorniczek wyrównawczy ... i dalej gotuje mi sie cały czas i nie wiem co to może być ((( jutro jade jeszcze zobaczyć jedną rzecz i mam nadzieje że to będzie to bo jak nie to
jakiś czas temu miałem problem z uszczelką pod głowicą w tyłkowozie moich starych - peugeot partner. ale tam nie trzeba było niczego sprawdzać - ten olej w chłodnicy mówił sam za siebie było hardcore'owo, bo silnik był naprawdę bliski zatarciapczerniej pisze: test polega na sprawdzeniu zawartosci spalin w plynie chlodzacym przynajmniej u mnie tak to zrobili w mk1 i uszczelka glowicy byla do wymiany
a co do Twojego problemu pczerniej...
i jak się sprawy mają?pczerniej pisze:jutro jade jeszcze zobaczyć jedną rzecz i mam nadzieje że to będzie to bo jak nie to
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata