przymiarka byc moze jutro,napewno bedzie duzo nizej sa to felgi 14"-calowe i profil oponki 45,tak wiec napewno bedzie nizejLukas134 pisze:a bedzie przymiarka przed zima?? jestem ciekawy efektu!!
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Moderator: G0 Karcio
Garyvw pisze:przymiarka byc moze jutro
WITAM CIE bardzo ladny mk2 Dobrze wybrales ze jest to golfik 2 to jest dobry sprzet Kiedys slyszalem ze mk3 i wysze modele beda stac w krzakach a mk2 i mk1 beda dalej smigac po drogach Nie chce nikogo obrazic za co PRZEPRASZAM ale tak slyszalem POWODZENIA W DALSZYCH MODACH POZDRAVWIAMGaryvw pisze:tomaz, mi rowniez mk3 sie podobalo,ale zawsze chcialem miec ladnie zrobione mk2,obecna dwojeczka nie jest moja pierwsza, rok temu sprzedalem(rowniez 1.8 rp) z powodu wyjazdu za granice,po powrocie bylo mk3 ale ciagle po glowie chodzila mi "dwojeczka" az nie wytrzymalem,sprzedalem i kupilem![]()
grzaneczka997, narazie musza zostac te foteliki,ktore sa,najpierw z zewnatrz trza nad autkiem popracowac a pozniej dopiero w srodeczku![]()
[ Dodano: 03 Paź 2007 21:06 ]
PGrzemek, dzieki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości