Problemy z odpaleniem, silnik szarpie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problemy z odpaleniem, silnik szarpie
witam mam problem z miom vw golfem 2 czasami ma problemy z odpaleniem i po zatym strasznie go szarpie tak że motor czasami chce mi wyskoczyć!!!nie wiem za bardzo co go boli!!! maił kiedyś kotś taki problem?? auto jest na 1 punktowym wtrysku prosze o jakieś porady pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2007 18:04 przez batexxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
dzięki i bardzo prosze o rady
[ Dodano: 11 Lis 2007 18:13 ]
auto tak dla podpowiedzi z mojej strony posiada wtrysk Mono-Jetronic!!! wymieniłem przewody zapłonowe,świece mgk czy ngk jakoś tak ale słyszałem że to najwiekszy szajsm jaki można wkręcic w silnik<dowiedziełem się 15 miniut po zakupie>
---------------------------------------------------------------------------------------------------
z góry dzięki za podpowiedzi
[ Dodano: 11 Lis 2007 18:13 ]
auto tak dla podpowiedzi z mojej strony posiada wtrysk Mono-Jetronic!!! wymieniłem przewody zapłonowe,świece mgk czy ngk jakoś tak ale słyszałem że to najwiekszy szajsm jaki można wkręcic w silnik<dowiedziełem się 15 miniut po zakupie>
---------------------------------------------------------------------------------------------------
z góry dzięki za podpowiedzi