MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Teraz szukalem autka dal dziewczyny i pojezdzilem roznymi i powiem ci ze to takiej jeszcze nie zawrotnej sumki,najlepiej mi ise jezdizlo a4 sedan lub avantPiwu pisze:no nie jest, bo ja następne auto to celuje w coś terenowego a to że marzeniem jest tuareg, to długo pojeżdże moim Variantem
NORD-VAG.PL
tjaaa najgorszy silnik wypuszczony przez audiPiwu pisze:ja wczoraj oglądałem allegro i do 30 000 tys zł kupisz nawet A6 z rocznika 98 - 2000 z 2.5 TDI pod maską
chopaki na kazde forum juz wrzucili auta to teraz przyszla moda na chwalenie sie pojazdami na otomoto lepiej wrzuccie na forum przyjaciolki
Madrala Na forum przyjaciolki tez juz jestkamiloooo pisze:tjaaa najgorszy silnik wypuszczony przez audiPiwu pisze:ja wczoraj oglądałem allegro i do 30 000 tys zł kupisz nawet A6 z rocznika 98 - 2000 z 2.5 TDI pod maską
chopaki na kazde forum juz wrzucili auta to teraz przyszla moda na chwalenie sie pojazdami na otomoto lepiej wrzuccie na forum przyjaciolki
Zamiast 2.5 TDI chyba bym wolal 2.8 V6
Ostatnio zmieniony czw lis 15, 2007 13:00 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
To poczytaj wiecej o 2.5 TDIPiwu pisze:pierwsze słysze o awaryjności innych TDI..
O wyciewrajacych sie walkach, pekajacych glowicach itd
I chwala takim ludziom jak ty - dzieki temu moglem kupic taka V6 taniej o 6000 PLN od porownywalnego diesla w tej samej budzie, spasie i rocznikuPiwu pisze:jak masz kase na to żeby V6 wykarmić
Dobrze piszesz Ludzie boja sie taki wielkich silnikow i przez to sa wystawiane taniej niz TDISToRM pisze:I chwala takim ludziom jak ty - dzieki temu moglem kupic taka V6 taniej o 6000 PLN od porownywalnego diesla w tej samej budzie, spasie i rocznikuPiwu pisze:jak masz kase na to żeby V6 wykarmić
NORD-VAG.PL
ale ogólnie silniki diesla to też chyba wyższy koszt produkcji, skoro nowe samochody z dieslami są droższe od tych benzynowych - ten sam model, to samo wyposażenie, tylko różnica w cenie spora... no a poza tym to żadna tajemnica, że ludzie nie bez powodu boją się dużych silników - nie każdego stać na ciągłe lanie w prawie trzylitrowy agregat. no i dlatego mało ludzi chce to kupować, a więc cenę trzeba obniżyć, żeby był popyt - prawo rynkowe to w naszym kraju jedyne chyba poza prawem grawitacji, którego jeszcze nie złamanokkkubek pisze:Ludzie boja sie taki wielkich silnikow i przez to sa wystawiane taniej niz TDI
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
Po piewsze ten trzylitrowy agregat pali calkiem normalne ilosci paliwa. Szcegolnie jesli rozptrywac moc/osiagi/naped... Ale niech ludzie sobie mysla ze pali nawet ze dwadziescia.. Lepiej dla mniem3tal pisze:no a poza tym to żadna tajemnica, że ludzie nie bez powodu boją się dużych silników - nie każdego stać na ciągłe lanie w prawie trzylitrowy agregat.
Tyle ze przy roznicy rzedu 5000 PLN jakie przebiegi trzeba robic zeby ten diesel zaczal sie wogole zwracac? ja sam czatowalem na diesla - ale nie ma w czym wybierac az ze jak mowie, cholenie wysoka roznica w cenie, a dwa ze znalesc diesla w dobym stanie to teaz jaks zukanie igly w stogu siana - tzn mowie o Pasku B5 z rocznikow 98-00
Ostatnio zmieniony czw lis 15, 2007 21:04 przez SToRM, łącznie zmieniany 1 raz.