u mnie to samo ale da sie z tym zyć jak go odpalam z rana to słysze jak zawory klekotaja ale jak chwile pochodzi to jest juz ok a jak sie zagrzeje to chodzi jak benzyna na która mam uczuleniespecWROC pisze:siemano też mam tdka 1 V czy ma ktoś może taki problem że jak rano odpala na zimnym to telepie przez chwile silnikiem(na wyciągniętym przyśpieszaczu i bez)?
- Forum Master
- Kontakt:
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
u mnie to samo :// rano to czasem rzuca całym autem w środku :PP ale chwilka i sie zagrzeje to juz wszystko wraca do normytwardy pisze:specWROC napisał/a:
siemano też mam tdka 1 V czy ma ktoś może taki problem że jak rano odpala na zimnym to telepie przez chwile silnikiem(na wyciągniętym przyśpieszaczu i bez)?
twardy, posiadam 1V. w seryjnej pompie mozna podniesc dawke paliwa bo sam tak robiłem i robi sie ta sama srubka co w pompie z LDA. Różnicy za duzej nie potrzebujesz jak podkrecisz ale zawsze cos tam bedzie lepiej. Srubka znajduje sie tuz obok elektromagnesu na pompie a dokładnie truz za nim. srubka zakontrowana jest kluczem 10 i oryginalnie taka blaszka która bedzie ograniczac krecenie wiec ja wywal na "chama". krecac w prawo zwiekszasz dawke. Tak sie reguluje w 1V.
Ale radze Ci zebys lepiej zainwestowal i kupił sobie pompe z grzybkiem. ona połączona jest z turbawka i dalej tłumaczyc juz nie musze!!!!!!
Powodzonka w modach
Ale radze Ci zebys lepiej zainwestowal i kupił sobie pompe z grzybkiem. ona połączona jest z turbawka i dalej tłumaczyc juz nie musze!!!!!!
Powodzonka w modach
20 years Golf GTI
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
czyli co jednym słowem taki urok diesla?twardy pisze:u mnie to samo ale da sie z tym zyć jak go odpalam z rana to słysze jak zawory klekotaja ale jak chwile pochodzi to jest juz ok a jak sie zagrzeje to chodzi jak benzyna na która mam uczuleniespecWROC pisze:siemano też mam tdka 1 V czy ma ktoś może taki problem że jak rano odpala na zimnym to telepie przez chwile silnikiem(na wyciągniętym przyśpieszaczu i bez)?
- Kontakt:
nie no trzeba tego sie jakoś pozbyć bo u mnie przy domu stoją 2 TD jeden mój i mojego tatyspecWROC pisze:czyli co jednym słowem taki urok diesla?
mój to jak odpale zimny to sajgon wszystko lata strzela az szlak mnie trafia a mójego taty ciuchutko fajnie nic nie trzeszczy ://
Nie wiem od czego to zalezy ale chyba zaczne wymieniać poduszki u siebie .....
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
To_mas pisze:nie no trzeba tego sie jakoś pozbyć bo u mnie przy domu stoją 2 TD jeden mój i mojego tatyspecWROC pisze:czyli co jednym słowem taki urok diesla?
mój to jak odpale zimny to sajgon wszystko lata strzela az szlak mnie trafia a mójego taty ciuchutko fajnie nic nie trzeszczy ://
Nie wiem od czego to zalezy ale chyba zaczne wymieniać poduszki u siebie .....
no mój ojciec ma paska b3 i powiem ze u niego pięknie pali a mój normalnie jakby 2 świece padły
twardy, zrobie dzis fotke i zapodam. wieczorkiem bedziesz miał. Pozdro
[ Dodano: 18 Lis 2007 22:55 ]
masz tu fotke
[ Dodano: 18 Lis 2007 22:55 ]
masz tu fotke
Ostatnio zmieniony ndz lis 18, 2007 23:59 przez luki202, łącznie zmieniany 1 raz.