Gdy zimny wszystko ok, ale jak sie rozgrzeje...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdy zimny wszystko ok, ale jak sie rozgrzeje...
Gdy zimny wszystko ok, ale jak sie rozgrzeje pracuje tak jakby na 3 garach. Na luzie jest wszystko ok, daje mu gazu (na poczatku tak jakby sie zakolysal ale potem juz ok). Z kolei jak jade to ja mu daje gazu a on prawie nie przyspiesza, dziwnie slychac tak jakby jeden gar nie palil. Nie wiem jak to opisac ale przy przyspieszeniu takie "popierdywanie" jest. Tak jakby chcial a nie mogl. Czasem zdarzy sie ze zafaluja mu obroty na moment a potem wraca do normy, ale jak znowu chce ruszyc to zaczyna "popierdywac". Nie bede mowil na co stawiam, zeby nikomu nie sugerowac. Prosze Was o pomoc bo juz sie robi meczaca taka jazda.
Pozdrowki
Pozdrowki
G.T.I. by Panther - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=8772
Jeśli chcesz sprawdzić czy kable nie mają przebić to weź spryskiwacz jakiś na przykład płyn do mycia czyb lub taki do spryskiwania kwiatków od mamy i jak jest ciemno popsikaj na kable NW jeśli będą iskry to oznaka zużycia kabelków... ja tak zrobiłem i okazało się że na święta jak znalazł świecą sie jak choinka aż sie przestraszyłem...Panther pisze:enjoy, w sumie narazie nic nie sprawdzalem. Ale swiece byly wymieniane w lipcu, cewke kiedys wymienialem. Tez mysle ze moze to sa przewody ale jak to sprawdzic?
WsZyStKo. Co Na PrAwDę LuBiĘ JeSt AlBo NiEmOrAlNe AlBo NiElEgAlNe AlBo TuCzĄcE :D
Stopek, dzieki za podpowiedz. Sprobuje tak zrobic.
czester, daj znac w tym temacie czy wymiana cewki pomogla. Ja juz raz wymienialem i przyznam sie szczerze ze niebardzo mam ochote wydawac kase na nowa cewke bo to koszt z tego co pamietam okolo 300 plnow:(
czester, daj znac w tym temacie czy wymiana cewki pomogla. Ja juz raz wymienialem i przyznam sie szczerze ze niebardzo mam ochote wydawac kase na nowa cewke bo to koszt z tego co pamietam okolo 300 plnow:(
G.T.I. by Panther - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=8772
-
- Nowicjusz
- Kontakt: