dlaczego nie grają głośniki
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
dlaczego nie grają głośniki
witam mam pytanie na temat nie zbyt dobrej jakości wzmacniacza Toxic tx-1000 . podłączyłem do tego wzmacniacza tylne głośniki to normalnie grają a jak chciałem podpiąć przednie to nic tak jakby na drugim wyjściu nie było napięcia. czy może jest tam jakaś regulacja . a może do tego wzmacniacza można podpiąć tylko 2 głośniki.proszę o pomoc
Waja12
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
-
- Gadatliwa bestia
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=276894130
Moc tu nie "idzie" tylko sygnał , jak nie ma możliwosci prowadzić z radia 4x to prowadzimy 2x na rozgałęzniku i jest to nie audiofilskie ale poprawne.
Moc tu nie "idzie" tylko sygnał , jak nie ma możliwosci prowadzić z radia 4x to prowadzimy 2x na rozgałęzniku i jest to nie audiofilskie ale poprawne.
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2007 21:28 przez Cookiemonster, łącznie zmieniany 1 raz.
Kłamca z dwumetrowymnosem !
opisze dokladniej chyba o co mi chodzi
radio mam blaupunkta z kostka z ktorej wychodza 4 wyjscia a kabel RCA ma tylko 2 wzmacniacz to blaupunkt GTA 4 Special MkII z kabla RCA na wzmacniacz zastosowalem rozgalezienie na wszystkie 4 kanaly wiec moje pytanie brzmi czy sygnal z radia jak idzie przez kabel RCA na wyjsciu z radia nie traci sie gdzies ?
radio mam blaupunkta z kostka z ktorej wychodza 4 wyjscia a kabel RCA ma tylko 2 wzmacniacz to blaupunkt GTA 4 Special MkII z kabla RCA na wzmacniacz zastosowalem rozgalezienie na wszystkie 4 kanaly wiec moje pytanie brzmi czy sygnal z radia jak idzie przez kabel RCA na wyjsciu z radia nie traci sie gdzies ?