Golf II 1.6 D vs. Daewoo Matiz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MaSa_Golf
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zaczynam sie bac tego wyscigu z tego co wiem to ten matiz <błeee> jest obnizony i utwardzony, w mojego golfa juz sie dosyc wczulem, jesli chodzi o zmiane biegow i obroty na jakich lepiej ciagnie, czasem nawet zmieniam biegi bez puszczania gazu z podlogi ale nie lubie go tak katowac, skrzynie mam 5-biegowa, jezdze na opale ale osiagi nie wydaja mi sie byc gorsze w porownaniu z ON postaram sie przeprowadzic najpierw wyscig probny tak dla satysfakcji bo nie cieszy mnie nalewanie do pelna do matiza nie wiem jak matiz sie zbiera bo nigdy nim nie jechalem, ale moim zdaniem golfik powinien wygrac ale matiz chyba nie podda sie bez walki
I jeszcze mam prosbe do kolegi 1 6 D
jesli bys mogl, to przeslij mi cartest na maila [email protected]
bawilem sie kiedys tym programem, ale niestety nie mialem w nim danych gofika wiec jakbys mogl, to bylbym wdzieczny
I jeszcze mam prosbe do kolegi 1 6 D
jesli bys mogl, to przeslij mi cartest na maila [email protected]
bawilem sie kiedys tym programem, ale niestety nie mialem w nim danych gofika wiec jakbys mogl, to bylbym wdzieczny
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
Z całym szacunkiem, ale wątpię.arek pisze:chyba nie wiesz co gadasz , ja moim dieslem 1.6 JP objeżdżam każdego mk2 z 1.3 silnikiembaklazan pisze:predzej kosiarka 1,3 ma szanse lynkac matysa waga zblizona
Ale z matizem może być kłopot. G... nie auto, ale ten silniczek nieźle się wkręca, taka mała wiertareczka. A że zrobił go np. micra 1.0 w automacie - Matizek ma 0,8 trzycylindrówkę, jak się nie mylę, no to panowie - te 0,2 przy tych pojemnościach toż to różnica klasy