wymien termostatdiaz34 pisze:mozecie mi powiedziec jaka temperature powinnienem osiagnac w 1Z po rozgrzaniu silnika? bo mam 70 z groszami ale wydaje mi sie ze to troche malo,gorny waz mam cieply a dolny jest zimny,czy to normalne w takim silniku? dopiero jak postoje w korku z 15 min no to mam z 90,100 stopni. Co o tym sadzicie?
Wymiana termostatu w D,TD,TDi 1Z, AFN pewnie tez w innych
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja mam ciagle 80 stopni po rozgrzaniu i spala mi 7l na 100
tez sie zabiore za wymiane termostatu, dziwi mnie ze ty po wymianie masz 80 stopni
wkurze sie jesli ta wymiana mi nie pomoze
tez sie zabiore za wymiane termostatu, dziwi mnie ze ty po wymianie masz 80 stopni
wkurze sie jesli ta wymiana mi nie pomoze
Ostatnio zmieniony pn mar 24, 2008 22:56 przez mike_00, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
A czy sprężyna mocująca w kształcie litery omega w rowku króćca, to to samo co na tym linku http://www.purems.com/products/product.php/II=1491 Widać troche ją na 9 zdjęciu.
Jaki ma numer katalogowy?
Jaki ma numer katalogowy?
dzisiaj wymieniłem bez kanału. Kupiłem vernet niestety nie było innego, oringi były w komplecie, ale to jakieś badziewie, to założyłem stary oring. Jak bedzie coś nie tak to oddam do sklepu, bo mam paragon, i kupie na szrocie oryginał z rozbitka
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=216083][size=167]>>GTD sprzedam<<[/size][/url]
- vwer2
- Sprzedawca
- Kontakt:
to tylko niemcy moga wymyslic aby wymienic termostat tyle rozbierac, ja wymienialem wiatrak od hlodnicy i tez caly przod do rozbiurki
To ty francuza ani forda nie widziałeś........................ oni to dopiero pojeby!!!!!!
[ Dodano: 01 Gru 2008 20:57 ]
To ty francuza ani forda nie widziałeś........................ oni to dopiero pojeby!!!!!!
[ Dodano: 01 Gru 2008 20:57 ]
Jak kupujesz nowy termostat i niema oringu to znaczy ,że sprzedawca podpierdolił...mivhal_f pisze:kupujac termostat mam odrazu oring w opakowaniu czy trzeba dokupic jakos?
TECH-AUTO MECHANIKA POJAZDOWA ELEKTRONIKA . WULKANIZACJA Komputerowe wyważanie kół. VAG WROCŁAW
tel. 694 379 076
Części z demontażu Golf 4 Octavia Polo 9 N
tel. 694 379 076
Części z demontażu Golf 4 Octavia Polo 9 N
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jeśli kupujesz w ASO w zestawie nie ma oringu i trzeba kupowac uszczelkę oddzielnie!vwer2 pisze: Jak kupujesz nowy termostat i niema oringu to znaczy ,że sprzedawca podpierdolił...
z uwagi na to iż zmieniłem VW na audi i oczywiscie od razu zabrałem sie za wymiane termostatu zakupiłem chwalony prze ze mnie Wahler i po wymianie okazało sie ze jest totalnie do .upy! niewiem ale coraz wiecej osób pisze o niepoprawnym dzialaniu termostatów tej niemieckiej firmy.Po zakupie orginalnego z ASO wszelkie problemy z działaniem uk. chłodzenia ustąpiły!
szkoda ze z portfela ubyła 100 ka