RobertP a pisząc to myślałeś o skrzyni z benzyny czy diesla??? Bo jeżeli od benzyny to v max bedzie miał ok 150km/h a przy 100km/h bedzie miał 3 tys obr.RobertP pisze:skrzynia nie tylko od paska ale i od mk2Zoltecek pisze:w corrado podłoga jest od passata b3 czyli teoretycznie skrzynie i silnik od passka beda pasowac idealnie a tdi to troche wiecej kombinacji
a tak sobie pomyślałem że i może Twoja skrzynka może pasować ...
[ Dodano: Wto Sie 21, 2007 19:25 ]to pomóż mi znaleźć takiego paska z TD ?Zoltecek pisze:ja tez nie jestem pewny kolejnym atutem TD jest sama jego cena- 2500-3500 za rozbitego passata
Swap 1.9TD do Corrado
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
chciałem odnowic temat bo zaczynam szukac jakiejs budy do corka no i dawcy
mam pytanie
jak myślicie co bedzie trzeba wymienic/ zrobic oprócz skrzyni, silnika, zegarów, podłaczeniu wiazki
2 co bardziej sie opłaca kombinowac z podłaczeniem pedałow,i innych rzeczy zwiazanych z tdi czy zrobic po prostej mTDI? przeguby i półoski beda pasowac stare czy trzeba bedzie dobierac od czegos?
mam pytanie
jak myślicie co bedzie trzeba wymienic/ zrobic oprócz skrzyni, silnika, zegarów, podłaczeniu wiazki
2 co bardziej sie opłaca kombinowac z podłaczeniem pedałow,i innych rzeczy zwiazanych z tdi czy zrobic po prostej mTDI? przeguby i półoski beda pasowac stare czy trzeba bedzie dobierac od czegos?
Ostatnio zmieniony pn gru 17, 2007 16:08 przez Zoltecek, łącznie zmieniany 1 raz.
Garett T3 ready to aplication :D
Swap 1.9TD do Corrado
a co z oskami moga byc z benzyny do skrzyni passata? znam kolesia co mial 2.0 16v wsadzil 1.6 GTD z mk2 i skrzynia z oskami ponoc zostaly od bezyny