Słabe hamulce, ucieka płyn, mokre tylne koła :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
część nr 7
[ Dodano: Pon Gru 17, 2007 8:46 pm ]
zwróć też uwagę że tłoczki cylinderka są asymetryczne, ważne jak się je obróci, ważne też że sprężyny mają być włożone od zewnątrz, w ogóle wszystko jest ważne . Widać na rysunku.
[ Dodano: Pon Gru 17, 2007 8:46 pm ]
zwróć też uwagę że tłoczki cylinderka są asymetryczne, ważne jak się je obróci, ważne też że sprężyny mają być włożone od zewnątrz, w ogóle wszystko jest ważne . Widać na rysunku.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Pisalem, odwrotnie obruciłeś tłoczki w cylinderkach, odsadzenie na tłoczku ma być od zewnątrz, a z fotki wynika (chyba bo nie za dobrze widać) że w jednym kole oba sa odwrotnie a w drugim jeden. W takim położeniu tłoczek po naciśnięciu hamulca spada ze szczęki w tył zamiast ją naciskać.
Ostatnio zmieniony pn gru 17, 2007 22:37 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakubek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ten rant na tloczku znaczy sie ma byc od zewnątrz tak ?? Bo nie wiem czy o to chodzi ?
Na zdjeciu zaznaczyłem te miejsce na tłoczku i ono ma byc tak czy naodwrót ??
Na zdjeciu zaznaczyłem te miejsce na tłoczku i ono ma byc tak czy naodwrót ??
Ostatnio zmieniony pn gru 17, 2007 22:49 przez jakubek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.