Brak paliwa w wężyku - źle odpala przy zimnym starcie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak paliwa w wężyku - źle odpala przy zimnym starcie
Mam ostatnio problem z moim vw vento 1,9TD. Gdzy auto stoi przez noc to później nie moge go odpalić.(dopiero po długim czasie odpalania ruszy)-patrzyłem pod maskę i poprostu mi sie zapowietrza-tak jakby paliwo wracało mi to baku.
Sądzę że to będzie wina jakiegoś zaworu zwrotnego-tylko gdzie on jest i jak go sprawdzić??
Sądzę że to będzie wina jakiegoś zaworu zwrotnego-tylko gdzie on jest i jak go sprawdzić??
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/item282258687_po ... szka_.html
moim zdaniem to lepsze tozwiazanie niz zaworek, przydaje sie do odpowietrzania a tak bedziesz musial krecic dopoki sam nie zaciagnie
Uwaga sa 2 rodzaje kroccow: 8mm i 10. Zmierz jaki masz wezyk zebys kupil odpowiednia.
Ja kupowalem taka samo i polecam
moim zdaniem to lepsze tozwiazanie niz zaworek, przydaje sie do odpowietrzania a tak bedziesz musial krecic dopoki sam nie zaciagnie
Uwaga sa 2 rodzaje kroccow: 8mm i 10. Zmierz jaki masz wezyk zebys kupil odpowiednia.
Ja kupowalem taka samo i polecam
- waldek120375
- Nowicjusz
- Kontakt:
Hmmmmmmmmmmmmmm.................
A ja zacząłbym od zmiany filtra paliwa ................... tez miąłem podobny przypadek
Waldek