Moderator: G0 Karcio
na życzenie :kkkubek pisze:Ladnie pieknie ale czemu nie ma fot bokiem albo skrecone kola zeby bylo ladnie je widac:P:P:P
no oponi kumpel ma 195 przód i 225 tyłPoncek17 pisze:do mk2 tylko 14-tki pasuja![]()
![]()
na steffanach jest grubo tylko widze ze ktos o oponke ladna nie zadbal
![]()
dokładnie gwint już jedziekamiloooo pisze:no co 14 to 14 nie ma co![]()
![]()
tylko jak 14 chcesz wrzucic to od razu gwinta co by dokrecic te przeswity w nadkolach![]()
256 wystarczają w zupełności jak miałem mniejsze to też dawały radeGoofi pisze:pczerniej, to jakie masz z przodu tarcze, ze Ci wejdzie 14", 256?, przy takim silniczku dobrze miec 280, ale wtedy felam min. 15"
allegro.plmk2-wojtek162 pisze:a gdzie mozna zakupic ta BRA HoPeK-MK2,
to będzie ciężkie bo teraz jak założyłem te koła to pod hokejem prześwit był niewielki , może z 2 - 2.5 cm , z tyłu miedzy nadkolem z kołem była DZIURAgrzaneczka997 pisze:Poszukaj kompromisu miedzy szeroka dokladka a gleba bo na waskiej fatalnie wyglada :/
zdjęcia nie oddają całego uroku tych kół , no keskiny sa w chromie to ma swój urok ale nie sa szerokiekrissek pisze:a mi sie poprzedni felunek jakoś bardziej podobał-te niby też fajne ale jakoś nie mają takiego uroku jak dla mnie9przynajmniej w Twoim autku jakoś mi nie pasują)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości