[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
nie no kkkubek niezle zrobiles te fotki, fote nr 3 z poprzedniej strony tez bym widzial w takim w wydaniu jesli mozna ( jakiego programu uzyles) ja koncze wlasnie pobierac Adobe Photoshop Cs3 + Spolszczenie i zobacze co mi z tego wyjdzie
dzieki za fotki
co do zderzaka to trzeba go troszke poprawic bo to jakas podroba jest i nie zbyt dobrze lezy na aucie ale zimno w lapki teraz i nie chce mi sie tych kilku srubek ruszac
jako ze auto praktycznie zima nie jezdzi i nadal jest na letnich kolkach to moze jak spadnie troszke sniegu to zrobie jeszcze pare fotek i wrzuce,ale mysle ze obecne tez sa fajne, ciezko bylo znalezc dobre miejsce w okolicy i zeby swiatlo bylo dobre a do tego zwykla cyfrowka troszke sredniej jakosci mi one powychodzily ale chyba nie jest tak najgorzej
P.S. dawid skrec gwint i dawaj foty na steffanach
pozdrawiam i dziekuje za zyczenia
ja rowniez zycze wszystkim zdrowych,pogodnych i wesolych swiat jak i dobrej zabawy sylwestrowej oraz szczesliwego nowego roku
dzieki za fotki
co do zderzaka to trzeba go troszke poprawic bo to jakas podroba jest i nie zbyt dobrze lezy na aucie ale zimno w lapki teraz i nie chce mi sie tych kilku srubek ruszac
jako ze auto praktycznie zima nie jezdzi i nadal jest na letnich kolkach to moze jak spadnie troszke sniegu to zrobie jeszcze pare fotek i wrzuce,ale mysle ze obecne tez sa fajne, ciezko bylo znalezc dobre miejsce w okolicy i zeby swiatlo bylo dobre a do tego zwykla cyfrowka troszke sredniej jakosci mi one powychodzily ale chyba nie jest tak najgorzej
P.S. dawid skrec gwint i dawaj foty na steffanach
pozdrawiam i dziekuje za zyczenia
ja rowniez zycze wszystkim zdrowych,pogodnych i wesolych swiat jak i dobrej zabawy sylwestrowej oraz szczesliwego nowego roku
Ostatnio zmieniony pn gru 24, 2007 11:54 przez robal264, łącznie zmieniany 3 razy.
- robal264
- Kontakt:
green nie tylko nie szeroki zderzak, zostaje waski i nie namowisz mnie na zaden inny
_zakix_ czarno czerwone lampki rowniez odpadaja ale byc moze przyjda cale czerwone tak jak na tym golfie
ShauN bylem ostatnio w trzebnicy ale jakos nie dane mi bylo spotkac twojej fury na drodze
ogolnie to czasami bywam w tych rejonach w weekendy moze uda mi sie jeszcze obejrzec twoje auto zanim je opylisz
pozdro
_zakix_ czarno czerwone lampki rowniez odpadaja ale byc moze przyjda cale czerwone tak jak na tym golfie
ShauN bylem ostatnio w trzebnicy ale jakos nie dane mi bylo spotkac twojej fury na drodze
ogolnie to czasami bywam w tych rejonach w weekendy moze uda mi sie jeszcze obejrzec twoje auto zanim je opylisz
pozdro
Ostatnio zmieniony pn gru 24, 2007 14:49 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
- robal264
- Kontakt:
oooo czyli mowisz ze chcesz byc sponsoremspecWROC pisze:Robal do tego twojego gofera pasowała by mi fajna sportowa kiera z nabą, wykończenie wnętrza w chromie plus skóral:)))to tylko taka moja mała wizja:)
a tak na powaznie to po zimie chcialbym sobie drewniana kiere wrzucic strasznie mi sie podoba w mk2 cos takiego jak mial poncek, ale akurat wtedy kola kupowalem i nie bylo juz kasy bo byla by moja