Panowie od 16V w mk2 ,napiszczie jak tam wasz samochodzik sie sprawoje i z jakimi samochodami się ścigaliście,ktoś próbował z VR6 lub innymi autkami?? Panowie pochwalcie sie doświadczeniami z ulicy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
ISa swoim PFem tez bez problemu "wciągłem"Tomasz pisze:Ja mam co prawda PL 129KM ale tez sie ladnie zbiera ostatnio scigalem sie z BMW E30 318is 16v 136hp 172Nm i bez problemu go wciagnolem)
nie NOS-a tylko NXaQuatro7 pisze:autko sie fajnie buja... z vr6 nie ma szans to logiczne, chcoiarz na majówce 16V wygrało z passaten vr6, tyle ze 16V miało NOSa
a takto za sobą na skrzyzowaniu zostawisz wiekszosć przecietnych samochodów takich jak np. vectra 2,0 czy inne
Na walkach schrika zjesz vr-e bez problemujordan233 pisze:panowie piszcie dalej, fajnie się czyta !!! ,ja mam mk2 1.8 16V 139KM KR, mam włożone wałeczki SCHRICKA, ale będe głowice jeszcze planować i coć z zaworkami zrobie
, ale teraz stane z MK3 2.8L VR6 ,i nie wiem czy MOJA 16V jest stracona z góry
ale zobaczymy i wtedy bede pisać,panowie piszcie!!!!!!
no jak stanie to sie przekona, chyba ze trafi na jakies dłubniete vr6 to tez moze sie zdziwicgtx pisze:Na walkach schrika zjesz vr-e bez problemujordan233 pisze:panowie piszcie dalej, fajnie się czyta !!! ,ja mam mk2 1.8 16V 139KM KR, mam włożone wałeczki SCHRICKA, ale będe głowice jeszcze planować i coć z zaworkami zrobie
dużo planować głowicy to tam sie nie da, bo gniazda od ssących powychodą na wierzch, lepiej jakies standalone załóż do sterowania zapłonem lub DIGI 1 +map 100KPa +strojenie.jordan233 pisze:panowie piszcie dalej, fajnie się czyta !!! ,ja mam mk2 1.8 16V 139KM KR, mam włożone wałeczki SCHRICKA, ale będe głowice jeszcze planować i coć z zaworkami zrobie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości