No wiem wiem:] dzisiaj o 17:30 ustawiony jestem po odbior zenonika, ale zamontuje pewnie dopiero po świętachKenaj pisze:no stary montuj odrazu, zajmuje to max 20 min, zresztą otwory pod przewody już masz
Pozdro!!
Moderator: G0 Karcio
No wiem wiem:] dzisiaj o 17:30 ustawiony jestem po odbior zenonika, ale zamontuje pewnie dopiero po świętachKenaj pisze:no stary montuj odrazu, zajmuje to max 20 min, zresztą otwory pod przewody już masz
dokładnie ja w swoim montowałem ok 30 min. Nie czekaj tylko zrób golfikowi prezent na świętaKenaj pisze:no stary montuj odrazu, zajmuje to max 20 min,
będzie będzie, tyle że tak jak mówię po świętach bo jutro już wyjeżdżam, a golfik zostaje sam sobie pod blokiem:(;pszparak pisze:Nie czekaj tylko zrób golfikowi prezent na święta
na jakiś czas pewnie tak;p, ale na wiosne jakoś,albo wczesne lato szykuje się do zakupu wtrysków większych:] celował będę w 170kucy, co wyjdzie to się zobaczyKenaj pisze:pewnie na jakiś czas mocy wystarczy
a dziękować dziękować:)martinez.szarek pisze:zajefajną zabawkę masz...gratuluję
heheh no ja tez pamietam jak nie jechalo;p ale jak widać mozna odswiezyc i to zdrowo furkecowboy pisze:Gratki
.... a pamiętam jak to auto nie jechało
[ Dodano: Pią Gru 28, 2007 09:59 ]
teraz możesz z ABF-em stawać
gratuluję, bardzo ładnie wyszłoMatijas pisze:Tak jak obiecałem wklejam wykresik po dzisiejszej wizycie na hamowni u Rogala:]
Wynik zaskoczył mnie baaardzo
lecisz na grubo...i prawidłowoMatijas pisze:ale na wiosne jakoś,albo wczesne lato szykuje się do zakupu wtrysków większych:]
cowboy pisze:teraz możesz z ABF-em stawać
u nas na osiedlu kolega ma, dokładnie na Janka ulicy, tylko nie wiem czy on już jest zdatny do jazdy, trzeba by od Janka zaczerpnąć informacji, bo ja dawno właściciela tego ABF-a nie widziałem. Więc można jakiś mały kill nagrać :green_fuck:Matijas pisze:a z ABF`em bym sie chetnie wział na ajkiejś prostej
zgadzam się z Kolegą GratulacjeKenaj pisze:gratuluje, ładny wynik, pewnie na jakiś czas mocy wystarczy
ABF'y z suszarkami się nie liczą A ciekaw jestem jakby wypadł Maćka AFN z Twoim czerwonymKenaj pisze:ja mam abf'a, możemy nagrać wyścig
A już myślałem, ze będę zakłady przyjmował AFN vs ABF Co się odwlecze to nie ucieczeKenaj pisze:Bienia Arturosa golf jeszcze nie chodzi w 100% prawidłowo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości