CB - pogaduchy ogólne
na moja mysl lepiej dolozyc bo zawsze sie tam kiedys przydaBartosz_J pisze:Czy możecie polecic coś do 250 zł z antena? Radia bede używać sporadycznie wiec nie wiem czy jest sens kupowania czegoś lepszego chyba ze naprawde nie warto kupować niczego w tej cenie to dołoże ta 100 zł.
kup sobie unidena 510 za okolo 210zl
i antenke zalezy od kasy i wysokosci zaczynajac od hustlera 50zl<100cm
konczac na sirio ml za 110zl<150cm
ja dodam koledzy troszke od siebie.
Jestem posiadaczem CB niedawno. Mam w MK3 : alana 28 i magnesowke sirio as-100. JEsli komus zalezy na naprwade dobrym radiu (niestety nie nowym), to polecam alana 28, kazdy cb-radiowiec z prawdziwego zdarzenia poleci to radio. Jego mankamentem jest fakt ze niestety jest duze, ale jakos nadawania/odnioru gniecie. Radio starej szkoły, zbudowane na niskoszumnych elementach jest po prostu swietne. Posiada wszystko co trzeba : am/fm filtr anl, wyjscie na papuge, rf gain.
Co do antenki to ja wybralem magnesowke bo nie chcialem kombinowac z anteną na stałe.
Generalnie jak ma sie komus przydac to polecam moj zestawik
Komplet wyszedl mnie lekko ponad 400zł (alledrogo:) )
pozdr. i Wesolych Swiat - Paweł i szerokości
Jestem posiadaczem CB niedawno. Mam w MK3 : alana 28 i magnesowke sirio as-100. JEsli komus zalezy na naprwade dobrym radiu (niestety nie nowym), to polecam alana 28, kazdy cb-radiowiec z prawdziwego zdarzenia poleci to radio. Jego mankamentem jest fakt ze niestety jest duze, ale jakos nadawania/odnioru gniecie. Radio starej szkoły, zbudowane na niskoszumnych elementach jest po prostu swietne. Posiada wszystko co trzeba : am/fm filtr anl, wyjscie na papuge, rf gain.
Co do antenki to ja wybralem magnesowke bo nie chcialem kombinowac z anteną na stałe.
Generalnie jak ma sie komus przydac to polecam moj zestawik
Komplet wyszedl mnie lekko ponad 400zł (alledrogo:) )
pozdr. i Wesolych Swiat - Paweł i szerokości
Ostatnio zmieniony pn gru 24, 2007 19:10 przez paww18, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://img530.imageshack.us/img530/6396/forum2lv0.jpg[/img]
------
ORYGINALNE części i akcesoria do VW !! Zapytaj na priv, ceny niższe niż w ASO !!!!
------
ORYGINALNE części i akcesoria do VW !! Zapytaj na priv, ceny niższe niż w ASO !!!!
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
właśnie dzisiaj mi obdzieli antenę od cb-radia bo miałem na magnes i sie zastanawiam czy nie założyć na stałe. jakie polecicie dobre antenki tez mogą byc na magnez
mam cb-radio cobra 19 DX
mam cb-radio cobra 19 DX
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
witam ja mam taki dylemat wiec tak zastanawiam sie nad radyjkiem PRESIDENT JOHNNY II ASC lub trochę droższym PRESIDENT JOHNSON II ASC cenowa różnica jest i to około 200-300 zl nie jeżdżę dużo samochodem i nie wiem czy jest sens w moim przypadku kupowania takiego droższego radia? a czy to tańsze tez nie jest zle? doradźcie.. dziękuję z góry
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
powiem ci ze korzystam z tego cb-radia i sie dobrze sprawujeBENITO pisze:Kup jakąś ML-145 i będziesz zadowolony. Najlepiej jakbyś zmienił też radio bo ta cobra to porażka.
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
Tak wszystko pięknie ale dlaczego odradzacie zestawu z jednej firmy?
Każdy proponuje innej firmy radio a inne firmy antenkę dlaczego?
Ja mam w swoim MK3 od marca radio ML bodajże alan121 (ale nie jestem pewien) no i do tego sobie kupiłem antenkę ML lekko ponad 150cm.
Za cały zestaw około 350zł-400zł dałem nówka z gwaracją.
Moje najlepsze osiągi to 18km oczywiście poza terenem zabudowanym
Każdy proponuje innej firmy radio a inne firmy antenkę dlaczego?
Ja mam w swoim MK3 od marca radio ML bodajże alan121 (ale nie jestem pewien) no i do tego sobie kupiłem antenkę ML lekko ponad 150cm.
Za cały zestaw około 350zł-400zł dałem nówka z gwaracją.
Moje najlepsze osiągi to 18km oczywiście poza terenem zabudowanym
Oto mój nowy nabytek. Bon Jovi.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=210301
Zapraszam do oceny i podpowiedzi.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=210301
Zapraszam do oceny i podpowiedzi.
witam ja mam taki dylemat wiec tak zastanawiam sie nad radyjkiem PRESIDENT JOHNNY II ASC lub trochę droższym PRESIDENT JOHNSON II ASC cenowa różnica jest i to około 200-300 zl nie jeżdżę dużo samochodem i nie wiem czy jest sens w moim przypadku kupowania takiego droższego radia? a czy to tańsze tez nie jest zle? doradźcie.. dziękuję z góry
a ja zadałem takie pytanie no i przykro mi bardzo ale nikt tym sie nie interesuje... ma ktoś tego tańszego presidenta? jak sie sprawuje?
a ja zadałem takie pytanie no i przykro mi bardzo ale nikt tym sie nie interesuje... ma ktoś tego tańszego presidenta? jak sie sprawuje?
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
możliwe ale po co mi lepsze na razie tak często nie jeżdżę w trasę a mówisz ze tą ante jest najlepsza ??BENITO pisze:Musiałbyś po prostu mieć inne radio do porównania.
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
ufo_87, nie warto przepłacać 200 - 300 złotych, kup Johnnego II. Jeżeli jeszcze się nie zdecydowałeś to bardzo polecam wiadomo Unidena pro 520 xl! Wspaniałe radio: parametry/jakość = wspaniała cena! Każdy poleca a tą deklaracją się nie przejmuj, misiak i tak nie patrzy na to przy kontroli bo oni sami nie wiedzą, że taka ustawa weszła.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.