ile was w sumie kosztowały wszystkie potrzebne części żeby zeswapować pierburga takiego jak jest w PN na Webera-chodzi mi o całkowite koszta części i ew. robocizny bo już mnie to ustrojstwo zaczyna BARDZO wqr...
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no dokładnieGashkas pisze:w PN masz 2ee
wydaje mi sie ze takie obroty to wina lewego powietrza. sprubuj zerknac czy ci nie bierze lewizny a dopiero potem dzialaj z obnizaniem.Gashkas pisze:Jak obnizyc u mnie wolne obroty na Weberku? Na rozgrzanym silniku 1100 srednio obrotow ... a powinny byc nizsze chyba (glownie chodzi mi o to, ze na takowych nie moge raczej zaplonu poprawnie ustawic)? Sruba z wolnych na maxa wykrecona ...
Gashkas pisze:Jaki to koszt zmienic kolektor na 4-2-1 i walek z wersji GTI (jak czytalem w opisie Twojego Golfika) ?
no musisz sobie zarezerwowac ze 3 godziny. W zasadzie jak masz kryze i gaznik to musisz jakos linke gazu i ssania zmodzic a potem jakis dolot i tyle. W zasadzie zadnych konkretnych czesci nie trzeba, bo wszystko zalezy od rozwiazania.krissek pisze:pisze do Kamila ale chyba chłopak czasu na razie nie ma bo cisza...
wiec szkryfne tutaj-dużo jest z tym roboty gdybym dostał gaźnik i kryze-oba graty gotowe do zamontowania
Pytam bo nie mam garażu i musiałbym to swapować w warunkach polowych a 'troche' zimno qrde jest a już mnie szlak trafia z tym graciarskim pierburgiem-gaśnie świnie jak mu luz wrzucę a jednoczesne hamowanie i gazowanie na luzie nie należy do najbezpieczniejszych manewrów
Zaznaczam że ma silnik PN więc czy potrzebowałbym jakieś dodatkowe części poza gaźnikiem,kryzą i jakąś linką do ssania??
Ma ktoś może jakąś fotoporade bo mało które fotki w tym temacie działają...
nie trzeba zmieniac pompy paliwa, wszystko zostaje bez zmian.krissek pisze:a nie trzeba jakiejś pompy paliwa zmieniać czy czegoś takiego??
doszedl, odpisze ci za chwilekrissek pisze:KamilW, poszło pw do Ciebie-no chyba że coś się sypneło i nie dochodzą...
poszukaj na allegro, najlepiej z silnika PF (GTi 112KM - i walek i kolektor podchodza bez przerobek)Gashkas pisze:a skad mozna wytrzasnac taki kolektor i z jakiego dokladnie silnika ten walek? podchodzi on bez zadnych przerobek ... ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości