Historia mojego VW Golfa II 16v (nowa 1 strona :) )
Moderator: G0 Karcio
- ADi997
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Na początku brawa za wytrwałość i ogrom włożonej pracy. Dużo komplikacji napotkałeś na drodze, ja bym go już dawno podpalił, swojego nie raz próbowałem ale nie chce sie palić :green_fuck: :green_fuck:
Byłeś już może na hamowni ?? Silniczke bangla jak powinien czy jeszcze jakieś niedomagania ??
Byłeś już może na hamowni ?? Silniczke bangla jak powinien czy jeszcze jakieś niedomagania ??
Aktualne DupoVWozy:
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
no niestety hamownia to będzie połączona z chipowaniem i strojeniem ale to ciągle mi się przesuwa w czasie bo nie mam tego czasu ;/...ADi997 pisze:Byłeś już może na hamowni ?? Silniczke bangla jak powinien czy jeszcze jakieś niedomagania ??
Na razie robię takie pierdoły tylko. W sumie to już nim ponad miesiąc nie jeździłem ...
Jak tylko będzie jakiś progres to napisze.
dzięki za wizytę
- Robert Pala
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
oj nerwowo to już i ja wysiadłem...heholozwirski pisze:tirsone, masakra, droga przez meke ten golf, ze tez jeszcze chce sie ci przy mim grzebac... Podziwiam cie, ja nie wytrzymal bym nerwowo
teraz jadę na awaryjnym zasilaniu ....
generalnie samochód jest mocno rozebrany.... bo zacząłem robić clean looka pod maską więc jest trochę pracy z elektryką a przy okazji odrestaurowuję wszystkie przyrdzewiałe części... no i klimę kompletuję....
tylko czasu mam mało i zimno jest hehe...
pozdro
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Czesc jeszcze raz ja(Cysiex_GTI) chcial bym zmienic instalacje k jet tronic na digifanta jakiegos kwota by to byla jaka?czasami mam tak ze jak schodze z obrotow to zamiast zatrzymac obroty na 1000 silnik schodzi na 800 i faluje albo odrazu gasnie Bylem w dwoch serwisach poustawiali zaplony wymienili komputerek jakis wtryskiwacz uszczelniacze ja sam czyscilem silnik krokowy uszczelnilem go zeby bocznego pow.nielapal i nadal czasami jest tak ze potfrafi gasnac chcial bym wiedziecz czy jest to mozliwe nie jezdzic z noga na gazie przy chhamowaniu bo niestety jestem zmuszony tak jezdzic kontrolujac noga obroty
Wielkie pozdro
Wielkie pozdro
WitamCysiex_GTI pisze:Czesc jeszcze raz ja(Cysiex_GTI) chcial bym zmienic instalacje k jet tronic na digifanta jakiegos kwota by to byla jaka?czasami mam tak ze jak schodze z obrotow to zamiast zatrzymac obroty na 1000 silnik schodzi na 800 i faluje albo odrazu gasnie Bylem w dwoch serwisach poustawiali zaplony wymienili komputerek jakis wtryskiwacz uszczelniacze ja sam czyscilem silnik krokowy uszczelnilem go zeby bocznego pow.nielapal i nadal czasami jest tak ze potfrafi gasnac chcial bym wiedziecz czy jest to mozliwe nie jezdzic z noga na gazie przy chhamowaniu bo niestety jestem zmuszony tak jezdzic kontrolujac noga obroty
Wielkie pozdro
Prosze wszelkie pytania nie związane bezpośrednio z tym tematem do mnie kierować na mój priv. Ja miałem dokładnie te same problemy jak ty dlatego mam teraz digi.
Odpowiedź na pytanie o koszty znajdziesz na 1 stronie tego tematu.
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
tirsone, Czesc czytalem twoja chistorie z przekladka silnika :)Pelen pozytyw z mojej strony chetnie wymienil bym z toba pare zdan mam 16v i chcial bym ja odpicowac bywasz w wawie bysmy sie gdzies stykneli albo bym podjechal do ciebie na forum jestem swierzy i niemam za duzo czasu na necie siedziec wole zawsze na zyo gadac a chetnie pogadal bym z kims kto lubi podobne klimaty Pozdro
Witam!!:) Wida ogrom włożonej pracy i widac ze każdy szczegol nawet najmniejszy doprowadzasz do perfekcji!! Jestem pod wrazeniem naprawde piekna robota, mozesz troche powiedziec o zegarach jak je robiles?? kupiles jakis lakier UV (patrzylem na allegro i jakies do paznokci sa jakies) no i co dalej...tylko lakierowanie zrobiles i pozniej listwa led??
[ Dodano: 13 Gru 2007 12:35 ]
aha jak uzyskales efekt podswietlonego przebiegu??
[ Dodano: 13 Gru 2007 12:35 ]
aha jak uzyskales efekt podswietlonego przebiegu??
- hary31
- Ma gadane
- Auto: VW PASSAT TDI
- Silnik: AWX
- Kontakt:
o maj god widze tu mnóswo pracy włożone aż strach pomyśleć bo mi się nie chce nawet polerki kółeczek zrobić chociaż jak bym miał gdzie to bardo chętnie bym pogrzebał
gratuluje wytrwałości i dawaj fotki całego autka.
Pozdravwiam.
gratuluje wytrwałości i dawaj fotki całego autka.
Pozdravwiam.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=105977]MOJA ZŁOTA STRZAŁA[/url]
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url]
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url]