Witam przez święta nie miałem internetu ale za to miałęm czas żeby zrobić coś przy aucie.. to z czego jestem najbardzije zadowolony to remont skrzyni i regeneracja rozrusznika..phanteon pisze:Witamy wśród żywych
Co tam nazwoziłeś dobrego pokaż
a poza tym do auta trafiło trochę gratów:
nowe lampki wraz z nowym czarnym znaczkiem w atrapę:
wracałem z trasy więc autko nie umyte.. założyłem dekielki osłaniające śruby:
dzięki uprzejmości Rydza zakupiłem lampki na oświtlenie tylnej części wnętrza auta a także podłokietnik ori Kamei.. Niestety podłokietnik nie miał mocowań przystosowanych do golfa więc znajomy spawacz miał trochę roboty.. jako że miałem dodatkową tylną kanapę to obszyłem podłokietnik w domu pod kolor tapicerki narazie nie jest to jakaś rewelacja mocowanie musi wrócić do spawacza bo jest on trochę za wysoki i i muszę go przesunąć do tyłu.. ale jazda jest teraz dużo bardziej przyjemna...
teraz mam podłokietnik z przodu i z tyłu
na dniach zamierzam wysłać kierownicę do obszycia więc zakupiłem zastępczą kierownicę a także mały gadżet - gałeczka volkswagen motor sport - pójdzie do odnowienia.. jest cała aluminiowa a na górze grawerka.. no i w końcu zamontowany panel na diodach produkcji Rydza niestety na telefonie ciężko uchwycić efekt..
na trasie ostatnio mały jubileusz zrobiłem nim 30tysi...
i jeszcze fotka autka mojego taty którym się woziłem przez święta:
a co do felg.. wciąż trwają poszukiwania.. zapraszam do oceny