Witam, mam taki maly problem z lewym kierunkiem w golfie 3. Normalnie wszystko dziala, ale czestotliwosc migania jest 2 razy wieksza niz byla normalnie i niz jest w prawym migaczu. Jak wlacze awaryjne to obydwa swiatla migaja jak powinny. Czasami znowu wraca do normalnego trybu pracy i miga normalnie, a czasami nie. O co moze chodzic?
Padło mi podswietlenie przebiegu (tego prostokacika po lewej), wszystko inne sie swieci. Rozumiem ze to jakas diodka, czy ktos mi moze powiedziec jaka to dioda? Zebym wiedzial co kupic:) pozdrawiam
maly problem z lewym kierunkowskazem i podswietleniem przebi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
taka żaroweczka w każdym sklepie moto
kierynki szybko migają wtedy jak jedna z żarówek nie działa, jak zacznie szybko migać wyjdź z auta i zobacz kóra nie działa. Wymień a może tylko styki zaśniedziałe,
kierynki szybko migają wtedy jak jedna z żarówek nie działa, jak zacznie szybko migać wyjdź z auta i zobacz kóra nie działa. Wymień a może tylko styki zaśniedziałe,
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 21:08 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no nie powiedziałbym, musi być porządny sklep motoryzacyjny z częściami do aut zachodnich, bo nie we wszystkich mają takie żaróweczki, niech kolega uważa tylko, aby sprzedawca nie wręczył podobnej żaróweczki, tylko od fiata 126p - różnią się średnicą (jest większa)Paweł Marek pisze:taka żaróweczka w każdym sklepie moto