Gaznik 2EE - mozliwe czesci do wymiany
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gaznik 2EE - mozliwe czesci do wymiany
1. w sobote jade do znajomego co gazniki robi.. Co w 2EE jest odpowiedzialne za podawanie paliwa ?? ( odcina podawanie po jakims czasie czy na jakichs obrotach przez co vmax jedzie 120 km/h ) no i tu oczywiscie chodzi o wolne obroty (nie tylko na biegu jałowym ale tez w czasie jazdy szarpie na wolnych) Jakie czesci sa za to odpowiedzialne??
2. Jak sprawdzic czy skrzynia biegów szarpie przy zmianie biegów ??
2. Jak sprawdzic czy skrzynia biegów szarpie przy zmianie biegów ??
Ostatnio zmieniony sob sty 12, 2008 17:12 przez diver666, łącznie zmieniany 2 razy.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Widze kolega z okolic świecia w jakim sensie szrpie?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Gaznik 2EE - mozliwe czesci do wymiany
Jak chcesz to mam troche dokumentow o budowie, konstrukcji i sprawdzaniu 2ee, podeslij maila na PW to wyslediver666 pisze:1. w sobote jade do znajomego co gazniki robi.. Co w 2EE jest odpowiedzialne za podawanie paliwa ?? ( odcina podawanie po jakims czasie czy na jakichs obrotach przez co vmax jedzie 120 km/h ) no i tu oczywiscie chodzi o wolne obroty (nie tylko na biegu jałowym ale tez w czasie jazdy szarpie na wolnych) Jakie czesci sa za to odpowiedzialne??...
TDPower
mam taki sam problem jak zmieniam bieg tak szybko to strasznie szarpie i zdaje mi sie ze to wina gazniki 2ee jak masz "ppoll27" jakies materialy to przeslij mi na meila - [email protected]
poszlomsieczka pisze:mam taki sam problem jak zmieniam bieg tak szybko to strasznie szarpie i zdaje mi sie ze to wina gazniki 2ee jak masz "ppoll27" jakies materialy to przeslij mi na meila - [email protected]
TDPower
prosiłby też o przesłanie informacji na temat gaźnika 2ee na mojego maila [email protected]
[ Dodano: 27 Sty 2008 19:15 ]
"ppoll27" wszystko doszło , więc jestem bardzo wdzięczny
[ Dodano: 27 Sty 2008 19:15 ]
"ppoll27" wszystko doszło , więc jestem bardzo wdzięczny