To teoretycznie masz mniej powietrza niż u mnie a nie nażekasz na mocmr_jaru pisze:Turbo mam k14,na 1 bar ustawione.
Ciekawe czy większę turbo u mnie pomoże,czy wina tkwi gdzieś indziej
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
To teoretycznie masz mniej powietrza niż u mnie a nie nażekasz na mocmr_jaru pisze:Turbo mam k14,na 1 bar ustawione.
Tak jest (turbo stare)zaprzal pisze:dzidzia24, a pompe 10mm juz masz zalozona?
haha:D korby bokiem sykoczylyzaprzal pisze:uwazajcie, bo moze sie tak skonczyc:
http://naurunappula.com/104922/Tractor_ ... own_engine
OOO Zaprzal nie strasz mnie,chociaż w sumie to bym się nie załamał po takim czymś bo bym miał pretekst żeby zrobić M-TDI.zaprzal pisze:uwazajcie, bo moze sie tak skonczyc:
No właśnie mnie to żdziwiło (wziął przewód podpioł do akumulatora + tam gdzieś dotykał nie znam się zbytni na tym)zaprzal pisze:dzidzia24, a jak on je sprawdzil bez wyciagania?
i jeszcze moze listwa + normalnie byla przykrecona do wszystkich swiec?dzidzia24 pisze:No właśnie mnie to żdziwiło (wziął przewód podpioł do akumulatora + tam gdzieś dotykał nie znam się zbytni na tym)zaprzal pisze:dzidzia24, a jak on je sprawdzil bez wyciagania?
dokladnie.. jestem mechanikiem i souler ma calkowita racje!! pewnie zdjal kabelek z pompy i zal nie odpala tak jak w td jeden kabelek na pompie i jest nikt ci auta nie ukradniesouler pisze:a ten mechanik czasem nie zdjal wtyczki z elektrozaworu? cos mi sie zdaje. poza tym swiecie nie spalily sie nagle od dawki. glupoty wygaduje ten gosc. i swiec nie sprawdza sie na silniku, tylko trzeba je wyciagnac i przemierzyc omomierzem lub pod aku podpiac [w td jeszcze mozna w taki sposob]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości