Problem z automatem VR6 w golfie III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem z automatem VR6 w golfie III
Witam!
mam problem. kupiłem vr6 w automacie i po jakimś czasie (500 km). Pojawił się problem ze skrzynią. to znaczy jak odpuszczam gazu to coś w niej stuka i im szybciej auto jedzie tym częstotliwość stuków wzrasta. Jak przyspieszam to też stuka ale mniej. Jak automat redukuje biegi to na ten czas stukot ucicha. Co to może być i ile może kosztować usunięcie tej usterki. Proszę o pomoc. dzięki.
mam problem. kupiłem vr6 w automacie i po jakimś czasie (500 km). Pojawił się problem ze skrzynią. to znaczy jak odpuszczam gazu to coś w niej stuka i im szybciej auto jedzie tym częstotliwość stuków wzrasta. Jak przyspieszam to też stuka ale mniej. Jak automat redukuje biegi to na ten czas stukot ucicha. Co to może być i ile może kosztować usunięcie tej usterki. Proszę o pomoc. dzięki.
Jak Ci padnie to wymien na manuala. Wymiana oleju to koszt ok 260 zl ... Jesli pojedziesz do mechanika specjalisty w tej materi to powie w gre wchodzi tylko remont calosci ( czesciowo nikt nie chce sie podjac ) to ceny zaczynaja sie od 2 - 3 tys ... za TDI biora jeszcze wiecej wiec za VR6 to az strach ile sobie policza, lepiej kupic "zestw" do przerobki, wychodzi taniej.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz