nie ciągnie paliwa z baku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- VWjowiec
- ..::Golf Black Club::..
- Kontakt:
pomału sie załamuje
mam silnik 1.6 SB, bak z benzyny, pompkę w baku wywaliłem, auto zapala po zalaniu filtra paliwa i gaśnie z braku ropy, z butelki ciągnie, zrobiłem trochę km na butelce, a z baku nie chce ciągnąć, przewody paliwowe drożne. Paliwo wraca do baku. Lecz samo nie pobiera. Po zassaniu ustami do filtra też nie leci . O co w tym wszystkim chodzi? Jest jakiś odpowietrznik pompy czy co? Specjalnie nie znam sie na układzie paliwowym w dieslu wiec proszę o pomoc koledzy
mam silnik 1.6 SB, bak z benzyny, pompkę w baku wywaliłem, auto zapala po zalaniu filtra paliwa i gaśnie z braku ropy, z butelki ciągnie, zrobiłem trochę km na butelce, a z baku nie chce ciągnąć, przewody paliwowe drożne. Paliwo wraca do baku. Lecz samo nie pobiera. Po zassaniu ustami do filtra też nie leci . O co w tym wszystkim chodzi? Jest jakiś odpowietrznik pompy czy co? Specjalnie nie znam sie na układzie paliwowym w dieslu wiec proszę o pomoc koledzy
- VWjowiec
- Kontakt:
węże są szczelne i nie pomylone, zapalić auto mogę ale chodzi tylko na tym co w filtrze paliwa, wychodzi na to ze ma trudności z zassaniem paliwa z baku ale smok przerobiłem i nie powinno być takiego problemu, tak jakby pompa nie chciała zaciągać z baku, jak to rozwiązać?
Wymiana filtra paliwa nic nie da bo tak jak już pisałem z butelki zasysało i zrobiłem na tym trochę kilometrów. Jak mam to odpowietrzyć żeby paliwo zaciągało?
Wymiana filtra paliwa nic nie da bo tak jak już pisałem z butelki zasysało i zrobiłem na tym trochę kilometrów. Jak mam to odpowietrzyć żeby paliwo zaciągało?
- VWjowiec
- Kontakt:
pompka nic nie daje, smoka tez sie nie ma co czepiać, bo podłączyłem bezpośrednio przewód z golfa stary do słoiczka, zaciągnie i przestaje bo juz nie ma siły, wniosek jest jeden: pompa łapie lewe powietrze pewnie simeringiem na wałku i dlatego juz nie ma siły zaciągnąć więcej i silnik gaśnie, w poniedziałek prowadzę auto do mechanika, no chyba ze wcześniej sam coś zdziałam
Witam mam identyczny problem tyle że w silniku 1V. Wie ktoś może jak to naprawić i co jest tego przyczyną?
- Bolekrsko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
smok lapie lewe powietrze. ile masz ropy w baku?
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;